ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Ekim 2013 Perşembe 20:10

Shota Arveladze: Kupayı kazanmak istiyoruz


Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Türkiye Kupası'nı almak istediklerini söyledi. Takımının deplasmanda Localtime Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenerek bir üst tura çıktığı karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Gürcü teknik adam, "Bir kupa maçı oynadık. Net bir kupa maçı oldu. Rakip bizi zorladı. Onları tebrik etmek lazım. Sonuçta turu geçtik gerisini sonra konuşacağız." dedi.

Bir gazetecinin "Kupadaki hedefiniz nedir ?" sorusuna ise Shota, "Kupayı almayı çok istiyoruz." diye cevap verdi.

Basın toplantısına katılan kaleci İlker ise "Buraya gelirken bizi zor bir maçın beklediğini biliyorduk. 2-0 olunca işimiz zor hale geldi. Devreye 2-2 girince iyi oldu. Sonrasında oyunun kontrolünü elimize aldık ve turu geçtik." dedi.

Basın toplatısında yer alan Andre Casto ise "Maça kötü başladık. İyi bir galibiyet alıp turu geçmesini bildik. Kupa maçlarının zaten zor olduğunu biliyorduk. Önemli olan turu geçmekti. Bunu da başardık." diye konuştu.

KARAGÜMRÜK CEPHESİ ÜZGÜN

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Ercümend Hülakü Coşkundere ise yaptığı açıklamada, "Hakem penaltı konusunda aynı cömertliği bize göstermedi." dedi.

Takımının kendi sahasında Kasımpaşa'ya elendiği karşılaşma sonrasındaki basın toplantısında konuşan Coşkundere, "40. dakikadaya kadar istediğimiz sonucu aldık. Teknik kadro olarak burada yeni göreve başladık. İyi yoldayız. Hakemden penaltı konusunda aynı cömertliği bekledik fakat bize vermedi." diye konuştu.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Gökhan, Cankut ve Cihan, Kasımpaşa karşısında iyi futbol oynadıklarını fakat elendikleri için üzgün olduklarını ifade etti.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER