ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Ocak 2013 Pazartesi 08:48

Sergen'den bomba iddia! "Sneijder..."

Sergenden bomba iddia! "Sneijder..."

Sergen Yalçın, Galatasaray uzun süredir transfer etmek istediği Wesley Sneijder için müthiş bir iddia ortaya attı.


Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Sneijder transferiyle ilgili olarak son aşamaya geldiği açıklamalarına rağmen Sergen'in bu sözleri kafaları karıştırdı. Kanaltürk'te Top Bizde programının yorumcularından eski futbolcu Sergen yalçın şok bir iddiada bulundu. Yalçın, Galatasaray'ın renklerine katmak için büyük çaba sarfettiği Wesley Sneijder ile Fenerbahçe'nin devrede olduğunu söyledi ve şu cümleleri sarfetti:

"Sneijder iyi ve yetenekli bir oyuncu ama Ronaldo ve Messi değil yani. Dünyanın en iyi oyuncusunu getiriyoruz dediler ama havada kalır. Bugün liste yapsan Sneijder'i 20'ye koymazsın. 28 yaşında bir oyuncu."

"3 hafta sonra gelip Şampiyonlar Ligi'nde mi oynayacak? Muhtemelen alternetif kulüpleri düşünüyorlardır. Almanya'dan İspanya'dan, İtalya'dan oyuncuyu isteyenler vardır. Onlar daha büyük rakamlar verebilirler. Ama şöyle bir hava esti. Dünyanın en büyük oyuncusu değil. Muhakkak büyük bir katkı yapacaktır ligde, iyi bir oyuncu; ama bir dünya starı değil."

"Ben Fenerbahçe'nin şu anda devrede olduğunu biliyorum. Ben onu anlamam; Fenerbahçe Sneijder ile şu anda ilgileniyor ve onu almak için hamle yapıyor."

GALATASARAY'A NASIL İMZA ATTI?

"28 yaşında Beşiktaş'a geri döneceğim, bana boş mukavele uzattılar imzala dediler. Niye imzalayayım 28 yaşındayım dedim. Bana 28 yaşında boş mukavele uzatıyorsun. Nereye gideceksin dediler. Akşam haberleri seyredin dedim; çıktım kulüpten gittim, Galatasaray'a imza attım"









 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER