ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2016 Pazartesi 00:02

Serdar Aziz : "Muslera bugün bizi kurtardı"

Serdar Aziz : "Muslera bugün bizi kurtardı"

Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz: "Bu maçtan üç puan çıkardığımız için mutluyuz" "Muslera bugün bizi kurtardı"


Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadıkları maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kasımpaşa'yı 2-1 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Serdar, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftayı galibiyetle kapatmalarının önemli olduğunu dile getirerek, "Maçta iyi oynadığımızı düşünüyorum. Sahadan daha farklı bir skorla da ayrılabilirdik. Karşılaşmayı daha erken bitirebilirdik ama golleri istediğimiz kadar erken bulamadık. Nitekim kazanmayı bildik. Bu maçtan üç puan çıkardığımız için mutluyuz. Önümüzdeki üç maçı da kazanıp devre arasına iyi bir şekilde girmek istiyoruz." diye konuştu.

Serdar Aziz, karşılaşmada penaltı kurtaran kalecileri Fernando Muslera ile ilgili "Muslera bugün bizi kurtardı. Gerçekten ona teşekkür ediyoruz. Onun için zaten söylenecek fazla bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin de Kasımpaşa maçında önemli üç puan elde ettiklerini vurgulayarak, "Maça iyi başladık, topun kontrolü de bizdeydi. Bizim için çok iyi bir hafta oldu. Mutluyuz. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Devre arasına kadar bütün maçları kazanmayı hedefliyoruz. Mutlaka şampiyon olmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER