ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ocak 2013 Pazar 17:51

Şenol Güneş istifa etti!

Şenol Güneş istifa etti!

Elazığspor mağlubiyetinin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş istifa ettiğini açıkladı.


Trabzonspor'un ligde seri mağlubiyetler alması kulüpte depremle sonuçlandı. Teknik Direktör Şenol Güneş istifa etti. 

Ziraat Türkiye Kupası'nda kayıpsız ilerleyen, ancak ligde son haftalarda galibiyeti unutan Trabzonspor, Elazığspor'a da 3-1 yenilince Teknik Direktör Şenol Güneş istifasını açıkladı.

Güneş, Başkan Sadri Şener ile değil ama yöneticilerle görüşüp bu kararı aldığını ve onlar açısından bir sıkıntı olmadığını söyleyerek, oyuncularına bundan sonraki maçlarda başarılar diledi.

"KAN DEĞİŞİKLİĞİ LAZIM"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, görevinden istifa eden Teknik Direktör Şenol Güneş ile istifasına ilişkin görüştüğünü belirterek, ''Beni arayarak istifasını söyledi. 'Kan değişikliği lazım' dedi. Ben de 'peki' dedim. Yapacak bir şey yok'' dedi.

Şener'in yaptığı açıklamada, deplasmanda 3-1 kaybedilen Sanica Boru Elazığspor maçı sonrasında istifa ettiğini açıklayan teknik direktör Şenol Güneş ile telefonla görüştüğünü belirterek, ''Maçın ardından beni arayarak istifasını söyledi. Kan değişikliği lazım dedi, ben de 'peki' dedim. Yapacak bir şey yok'' diye konuştu.

''Güneş'in istifası fazla yıpranmaması açısından önemliydi'' diyen Şener, ''Hayırlısı olsun. Koca kulüp, çözümü bulunur'' ifadesini kullandı. Sadri Şener, Güneş'in istifasını kabul edip etmediklerinin sorulması üzerine istifanın tek taraflı bir karar olduğunu ifade etti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER