ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2012 Salı 00:20

Şenol Güneş, hakeme yüklendi.

Şenol Güneş, hakeme yüklendi.

Medical Park Antalyaspor'a son 5 dakikada yediği iki golle mağlup olan Trabzonspor'un hocası Şenol Güneş hakeme isyan etti.


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Serkan'a yapılan faulün görmezden gelindiğini savunarak, gol yediklerini söyledi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor’a uzatmalarda 2-1 yenildi. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Şenol Güneş, güzel bir zemin ve iyi bir havada karşılaşmaya iyi bir oyunla başladıklarını söyledi.

Güneş, rakibi kapatıp, çabuk çıkarak golü bulduklarını, öndeki oyuncuları kaçırarak pozisyon bulmaya çabaladıklarını kaydetti. Top rakipte de olsa oyunun kontrolünü ellerinde tutmaya çalıştıklarını kaydeden Güneş, “Bamba'nın pozisyonu geç alması, Serkan'a yapılan faulün görmezden gelinmesi gol yememize neden oldu. Gol sonrası demoralize olduk. Göbekten yemeyeceğimiz iki gol yedik. Murat'ın vurduğu top bizden birine çarparak gol oldu. Bu da bizim şanssızlığımız.” dedi. Güneş, 3 puanı ellerinden kaçırdıklarını söyledi.

Saha içinde iyi veya kötü oyuncular olabileceğini belirten Güneş, son bölümde biraz daha dikkatli olmaları durumunda gol yemeyeceklerini belirtti. Medical Park Antalyaspor’un orta alanda pas yapmasını, kanattan gelmesini engellediklerini ifade eden Güneş, “Bu noktada iyiydi. O tip konuları tek tek oyuncular üzerine yüklemeyi doğru bulmuyorum.” dedi.

Zor bir dönemden geçtiklerini belirten Güneş, oyuncuların yeniden başlama isteği olduğunu, kazanamamanın stresi ve baskısı güvensizliği ortaya çıkardığını ifade etti. Takımın kadrosu gereği bulundukları konuma yakışmadıklarını belirten Güneş, “Bu oyuncu kadrosuyla daha yukarıya çıkacağımızı düşünüyorum. Uzun vadede ilk 4 içinde yer alacağımıza inanıyorum. Çünkü öyle bir kadromuz var. Hatalar, şanssızlıklar her şey ters gidiyor. Kötü bir dönemden geçiyoruz. Geride kalanların hesabını yaparken geleceği planlamak gerekiyor. Geçmişe takılıp kalmamak gerekiyor. Oyuncularım ellerinden geleni sahada yapıyor. Ortada bir başarısızlık varsa bu başarısızlık futbolcudan ziyade benimdir.” ifadelerini kullandı.

Bordo mavili ekibin oyuncusu Adrian da, hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi. 85 dakika boyunca mücadele ettiklerini ifade eden Adrian, “5 dakikada elimizdeki her şeyi kaybettik. Bu bizim açımızdan kötü. Antalyaspor'u tebrik ediyoruz. Son dakikaya kadar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve maçı kazandılar.” ifadelerini kullandı.

Bordo mavili futbolcu Janko, kritik maçlardan hiçbirini kazanamadıklarını, önemli olanın geçirdikleri zor zamanın altından kalkmak olduğunu söyledi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER