ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Kasım 2013 Salı 18:34

Semih Şentürk Fenerbahçe'den ayrılıyor!

Semih Şentürk Fenerbahçeden ayrılıyor!

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Semih Şentürk, takımdan ayrılmak için yönetime resmen başvuruyor.


Fenerbahçe'de sezon başında kadro dışı bırakılan Semih Şentürk, kendisine tahsis edilen alt yapı hocasu ile Dereağzı Tesisleri'nde antrenmanlarını sürdürüyordu. Yaz transfer sezonunda kendisine kulüp arayan ancak 2 milyon Euro bonservis bedelini verecek takım bulamayan Semih, takımdan ayrılmak için harekete geçti.

Menajeri ve avukatı ile birlikte bu hafta Fenerbahçe Kulübü'ne teklifini iletecek olan Semih Şentürk, alacaklarını karşı sözleşmesinin feshedilmesini isteyecek. Mayıs ayında sarı lacivertli takımla olan mukavelesi bitecek olan Semih Şentürk, daha fazla futboldan uzak kalmak istemiyor. Semih, bu hafta içinde Fenerbahçe ile masaya oturarak sarı lacivertlilerden ayrılmak istediğini belirtecek.

Sezon başında Çaykur Rizespor ve Bursaspor'un resmi olarak ilgilendiği Semih Şentürk, 17 yaş altı takımı hocasıyla sürdürdüğü antrenmanlarına daha fazla devam etmek istemiyor. Tecrübeli futbolcu futbol hayatının sekteye uğramaması için Fenerbahçe yönetiminden kolaylık bekleyecek. Eğer Fenerbahçe yönetimi kabul ederse Semih alacaklarına karşılık sözleşmesini feshedebilecek.

(Eurosport)

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER