ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Kasım 2014 Salı 16:48

Şapkalarını önlerine koyacak...

Şapkalarını önlerine koyacak...

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davasıyla ilgili, "Mücadelesini, hem ülke içinde hem de ülke dışında sürdürdüğümüz haklı kavgamızın sonuçlarını kısa bir zaman sonra alacağız" dedi.


Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp dergisindeki yazısında, kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Başkan Hacıosmanoğlu, "Bir kurumun başarısı için çalışmakla kendi başarısı için çalışmak arasındaki farkı, her geçen gün daha iyi görmeye başlıyoruz. Sahip olduğumuz bilgi, birikim ve inançla, doğruluğuna inandığımız olguların arkasında gitmeye, şartlar ne olursa olsun devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

“BU KADRONUN HAYALİNİ KURAMAYANLAR ÖNÜMÜZDEKİ EN BÜYÜK ENGEL”

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Avrupa’nın önde gelen isimleri ile güçlendirdiğimiz kadronun hayalini bile kuramayan kişilerin, haksız, seviyesiz ve maksadını aşan cümlelerle yaptıkları sözüm ona eleştiriler, Büyük Trabzonspor’un önündeki en büyük engeldir. Sarf edilen cümlelerin, kişileri değil Trabzonspor’u hedef aldığı gün gibi açıktır. Anlaşılan o ki; dışarıdaki rakipler ile mücadele konusunda gösterdiğimiz çabanın daha fazlasını, Trabzonspor’un önünde duranlarla da göstermemiz gerekiyor. Bunun için de gücümüz fazlasıyla var, kimse merak etmesin. Şampiyon olmak için hiç kimsenin size inanmadığı zamanda kendinize inanmanız gerekir" ifadelerini kullandı.

“ŞAPKALARINI ÖNLERİNE KOYACAKLAR”

Şike davasında yaptıkları başvurulara da değinen Hacıosmanoğlu, "Mücadelesini, hem ülke içinde hem de ülke dışında sürdürdüğümüz haklı kavgamızın sonuçlarını kısa bir zaman sonra alacağız. İsviçre yerel mahkemelerinin de geri çevirdiği ve onayladığı karar sonrasında Türk futbolunu yönetenler, şapkalarını önlerine koyacak ve harekete geçecek" diye konuştu.

 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER