ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Kasım 2014 Pazartesi 16:32

"Şanssızlık peşimizi bırakmıyor"

"Şanssızlık peşimizi bırakmıyor"

PTT 1'inci Ligi takımı Samsbunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, berabere kaldıkları Şanlıurfaspor maçında iyi oynadıklarını belirtti, "Ama şanssızlık peşimizi bir türlü bırakmıyor" dedi.


PTT 1'inci Ligi takımı Samsbunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, berabere kaldıkları Şanlıurfaspor maçında iyi oynadıklarını belirtti, "Ama şanssızlık peşimizi bir türlü bırakmıyor" dedi.

Rakiplerine oranla daha etkili olduklarını ve önemli pozisyonlar ürettiklerini vurgulayan Erhan Altın, şöyle devam etti:
"
Futbol adına, neticeyi yakalamak adına her şeyi yapıyoruz ama maalesef sonuç değişmiyor. Fırsatlar yakalıyoruz ama olmuyor. Ama futbolda bunlar var. Maçtan önce rakip takım kalecisi sakatlandı, yerine yedek kaleci geçti. O da önüne gelen fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için elinden geleni yaptı."

Takım olarak 90 dakika boyunca tempolu oyunu sahaya yansıtabilmelerinin en önemli avantajları olduğunu ifade eden Erhan Altın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rakibimizin temposu 2’nci devre düştükten sonra defansa çekildiler. Biz de 3 puan almak, galibiyet 
serisi yakalamak için iyi baskı kurduk. Bu anlarda rakibe kontra ataktan pozisyon yakalama fırsatı da sağladık. Maçı kazanmak için tüm oyuncularımızın öne doğru konsantre olması zaman zaman sıkıntılar yaşamamıza neden oldu. Ancak oyuncularımın özverili mücadelesi, yaşadığımız bu sıkıntılı anlarda kalemizde golü görmemizi engelledi."

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki gruplarını da değerlendiren Erhan Altın, bu konuda şöyle konuştu: 
"Bizim açımızdan iyi bir kura oldu. İlk maçımızı içeride oynayacak olmamız şans, avantaj. Evimizdeki ilk maçtan galip ayrılırsak gruptan çıkma adına moral bulur, ileriye daha umutlu bakarız. Ben oyuncularımın sergileyeceği performans ile bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum."



 

 


 




 

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER