ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Aralık 2016 Perşembe 14:41

Şanlıurfa Engelliler, Galatasaray'ı yenmek istiyor

Şanlıurfa Engelliler, Galatasarayı yenmek istiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı Antrenörü Yıldırım: "Galatasaray çok güçlü bir takım ama yenilmeyecek bir takım da değil. Elimizden geleni yaparak galip gelmek istiyoruz"


Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı, deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta evlerinde ağırladıkları Beşiktaş RMK Marine takımına yenildikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Artık bu maçı geride bıraktıklarını ve deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçına odaklandıklarını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Galibiyet serimize Beşiktaş son verdi. Artık daha güçlü takımlarla karşılaşacağız. Lige tutunabilmek için güçlü zayıf takım ayırt etmeden mücadele ederek iyi sonuçlar almak istiyoruz. Galatasaray takımı karşısında da en iyi sonucu almayı hedefliyoruz. Galatasaray çok güçlü bir takım ama yenilmeyecek bir takım da değil. Elimizden geleni yaparak galip gelmek istiyoruz."

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER