ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Ağustos 2014 Cuma 15:55

Samsunspor'a Fenerbahçeli transfer!

Samsunspora Fenerbahçeli transfer!

Samsunspor, Fenerbahçeli futbolcu Recep Niyaz ile 1 yıllığına anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.


Transfer çalışmalarını hızlandıran PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Fenerbahçeli futbolcu Recep Niyaz ile 1 yıllığına anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.
    
Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, transferde geç kaldıkları yönündeki eleştirilerin kabul etmediğini doğru zamanda doğru transfer yapmaya çalıştıklarını ve çok seçici davrandıklarını söyledi. Üçüncü transferlerini yaptıklarını hatırlatan Başkan Kar, "Uzun uğraşlardan sonra inandığımız yolda, Samsunspor'un menfaatleri uğruna emin adımlarla yürüyoruz. Uzun zamandır Recep Niyaz'la ilgilendiğimizi zaten kamuoyu biliyordu. Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Bizden yana tavrını koydu. Birçok takım peşindeydi. Samsunspor olarak bir daha büyüklüğümüzü gösterdik. O da bunun bilincinde olarak bizi tercih etti. Biz şu ana kadar kiralık oyuncu almadık. İlk defa Recep oldu. Onu da bildiğimiz için girişimlerimiz oldu. Fenerbahçe Kulübü'nden ve menajerinden rica ettik. Kiralık aldık ama bu demek değildir ki kısa süre oynayacak. Umarım senelerce Samsunspor'da oynar. İnşallah Türk futboluna bir yıldız kazandırırız. O zaten kendisini ispatlamış bir milli takım oyuncusu. Bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisiyle de konuştuk. Önümüzde uzun bir sezon var. Fenerbahçe Kulübü'yle de konuşup Recep Niyaz'ı renklerimize ve kulübümüze katmayı düşünüyoruz. Hepimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Samsunspor’un çok köklü bir kulüp olduğunu kaydeden Fenerbahçeli Recep Niyaz ise konuşmasına Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar'a ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a çok teşekkür ederek başladı.                 

Samsunspor’un tarihinde yer almak istediğini bu sebeple ilk günden beri Samsunspor'u istediğini vurgulayan genç oyuncu, “Bazı pürüzler vardı ama çok şükür atlattık. Şu anda buradayız. İnşallah benim, ailem ve Samsunspor Kulübü için hayırlı bir imza olur. İlla ki olumlu ve olumsuz eleştiriler olacak. Biz bunun cevabını kulübümüz, ağabeylerim ve taraftarlarımızla sahada vereceğiz. Bazı olumsuz yorumlarda kimse sanmasın ki üzerimde baskı oluşacak. Ben üzerimde hiçbir baskı hissetmiyorum. İnanıyorum ki bu sene çok iyi olacak. İnşallah bizim için hayırlısı da Süper Lig'dir. Geçen sezon bu kapıdan dönen Samsunspor, taraftarları ve şehri inşallah bu sene süper lige adım atacak diye umuyorum. İnşallah Samsun tarihinde ben de yer alırım." dedi.

Konuşmaların ardından genç futbolcu Recep Niyaz, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.





 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER