ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ocak 2014 Salı 09:10

Sakatlıkların sebebi 'ağırlık'

Sakatlıkların sebebi ağırlık

Mancini’nin geldiği günden bu yana takıma ağırlık çalışması yaptırmadığı ortaya çıktı.


Galatasaray’ın, Roberto Mancini göreve geldikten sonra ağırlık çalışmalarını rafa kaldırdığı belirlendi.

2014 yılında 3’ü Türkiye Kupası’nda, 1’i Süper Lig’de olmak üzere 4 resmi maça çıkarken sadece 1 galibiyet alabilen sarı-kırmızılı takımın, İtalyan hocanın görevde bulunduğu 4 aylık süreçte salonda kuvvet artırıcı çalışma yapmadığı ifade edildi.

Cim-Bom’daki mesaisine 2 Ekim’de oynanan Juventus maçıyla başlayan ve takımda kondisyon problemi olduğunu açıkça dile getiren Mancini’nin geride kalan süreçte oyuncularına hiç ağırlık çalışması yaptırmaması tepki toplamaya başladı.

Sarı-kırmızılı bazı oyuncuların, takımın son dönemde fizik kondisyon olarak düşüşe geçmesini, Mancini’nin geldiği günden bu yana ağırlık çalışması yaptırmamasına bağladığı kaydedildi. Bu durumdan şikayetçi olan futbolcuların, İtalyan teknik adamın, Antalya kampında ve Florya’daki antrenmanlarda sadece sahada taktiksel çalışmalar yaptırmasını kendi aralarında eleştirdikleri ifade edildi.

Cim-Bom’da sezonu kapatan Bruma’nın, Tokatspor’la oynanan kupa maçında yaşadığı sakatlık da ağırlık çalışmalarının gözardı edilmesine bağlandı.

(Skorer)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER