ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Nisan 2013 Pazar 23:13

Rubin Kazan'dan CSKA'ya çelme

Rubin Kazandan CSKAya çelme

CSKA Moskova, Gökdenizli Rubin Kazan'a 2-0 yenildi.


Rusya Premier Ligi 26. hafta sonunda CSKA Moskova, Gökdenizli Rubin Kazan'a 2-0 yenilmesine rağmen liderliğini sürdürdü.

Bitime kısa bir süre kala Rusya Premir Ligi'ni şampiyonluk heyecanı sardı. Haftaya 57 puanla lider olarak giren CSKA Moskova, Rubin Kazan'a konuk olurken, 53 puanla haftaya ikinci sırada giren Zenit St. Petersburg ise Kuban Krasnodar'a konuk oldu.
Günün ilk karşılaşmasında Spartak Moskova, Hiddink ve Roberto Carlos'un Anji Mahaçkalesini 2-0 geçerken, şampiyonluk yarışındaki Zenit ise Krasnodar deplasmanında 2-2 kalarak ancak bir puan çıkarabildi.

Puan farkı ile önde olmasının verdiği rahatlıkla Tataristan temsilcisi Rubin'e konuk olan Moskova ekibi CSKA,  karşılaşmanın ikinci yarısında 49 ve 81'de kalesinde gördüğü iki golle rakibine boyun eğerek haftayı puansız kapattı. Temsilcimiz Gökdeniz ilk onbirde başladığı karşılaşmada 87 dakika sahada kalırken ortaya güzel bir oyun sergiledi ve ikinci golde de pası veren isim oldu.
Bu sonuçlar ile CSKA Moskova 57 puanla başladığı haftayı yine aynı puanla lider kapatırken, Zenit lider ile arasındaki puan farkını bir puan daha indirerek puanını 54'e yükseltti. Rubin Kazan ise bu galibiyet ile puanını 44'e yükselterek 5.sıraya kadar yükseldi. Spartak Moskova da güçlü rakibi Anji Mahaçkale'yi geçerek puanını 44'e yükseltip averajla 4.sırada haftayı kapatırken, Anji ise 47 puan ve 3.sıradaki yerini korudu.

Rusya'da neredeyse şampiyon gözü ile CSKA Moskova'ya bakılırken bu son mağlubiyet ve Zenit ile puan farkının 3'e inmesi şampiyonluk yarışının son haftaya kadar süreceğinin sinyallerini verdi.

Haftanın diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
Dinamo Moskova- Mordovya  3-1,
Terek Grozny - Amkar 2-1,
Lokomotiv Moskova - FK Rostov 3-1,
Volga Nyzhnyi - Krylya Sovetov 1-1

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER