ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Ekim 2013 Cumartesi 18:14

Ronaldo en çok korktuğu takımı açıkladı

Ronaldo en çok korktuğu takımı açıkladı

Dünya Kupası bileti için play off oynayacaklarını söyleyen Portekiz kaptanı Ronaldo, “Zorlu rakipler bizi bekliyor. Açıkçası Fransa ile eşleşmeyi hiç istemem” dedi


Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Portekiz Milli Takımı’nın yıldızı Cristiano Ronaldo, dün gece ülkesinin İsrail ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Teknik Direktör Paulo Bento, yıldız futbolcunun yerine kadroya Galatasaraylı Bruma’yı ekledi.

İsrail maçının ardından açıklamalarda bulunan Ronaldo, “İstediğimiz gibi oynayamadık. Bizim için hayalkırıklığı oldu. Her ne kadar liderlik şansı matematiksel olarak bitmemiş olsa da mucizelere kalmış görünüyor. Artık bize play off yolu göründü. Bu her şeyin sonu değil ama orada da çok güçlü takımlarla eşleşebiliriz. Örneğin Fransa… Açıkçası onlarla eşleşmeyi hiç istemem” dedi.

BRUMA IDMANDA

Öte yandan cezalı Ronaldo’nun yerine teknik direktör Bento tarafından A Milli Takım’a davet edilen Galatasaraylı Bruma dün itibariyle idmanlara başladı. Lüksemburg maçının hazırlıklarına başlayan Portekiz’in dün bu maç için startını verdiği çalışmalara dahil olan genç futbolcuya yoğun ilgi olduğu ifade edildi. Antrenör Joao Aroso yönetiminde grupla birlikte sahanın etrafında kısa koşular yapan Bruma’nın hafif kültür-fizik hareketleriyle günü tamamladığı belirtildi.
 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER