ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ocak 2014 Pazar 09:32

Ronaldo bir gün Türkiye'de oynayabilir

Ronaldo bir gün Türkiyede oynayabilir

Fenerli oyuncu Cristiano Ronaldo hakkında müjdeyi verdi.


F.Bahçe'nin Portekizli yıldızı Bruno Alves Antalya kampının çok iyi geçtiğini ve çok ağır antrenmanlar yaptıklarını söyleyerek çarpıcı açıklamalar yaptı:

Ofansif futbolu seviyorum

Ersun Yanal'dan çok etkilendim. İlk kez onun gibi biriyle çalışıyorum. İstatistik ve antrenman bilimine önem veriyor. Çok güçlü bir mantalitesi var. Ofansif futbolu, atak olmayı seviyor. İyi futbol izlettirmek istiyor. Bu mantaliteyi ben de seviyorum.

Üç kuşak futbolcuyuz

Üç kardeşim var. Julio Alves, Beşiktaş'ta oynadı. Diğer kardeşim de futbolcu, babam futbolcu, dedem futbolcu.. Üç jenerasyon futbolcuyuz.

Şampiyonluk elbette önemli

Şampiyon olmayı çok istiyorum. Gelecek sene ne olacağı değil, önemli olan bu sezon şampiyonluğu kazanmak. Şampiyon olamazsam ama Avrupa Kupaları'nda oynarsam kulüp tarihinin bir parçası olamam. Bu tarihin bir parçası olmak için, şampiyon olmalıyım.

G.Saray zorlar

Ligde şampiyonluk için büyük bir rekabet var. Deplasman maçları zor geçecek. G.Saray ve Beşiktaş'ın bizi çok zorlayacağını düşünüyorum. Beşiktaş eski sezonlara göre bu sezon daha güçlü..

Emre etkiliyor

Türkiye'de en beğendiğim oyuncu Emre Belözoğlu. Lider bir oyuncu, onun kalitesinden etkileniyorum. İyi bir kaptan, insan ve oyuncu olarak çok seviyorum kendisini. Ben de lider bir oyuncuyum. Volkan ile Egemen, güçlü ve büyük karakterler. Türk futbolcularıyla ilgili olumlu düşünüyorum.

İstanbul farklı

Cristiano RonaldoTürkiye'yi iyi tanıyor ve biliyor. G.Saray-R.Madrid maçı öncesi ziyaret ettik. Bir gün Ronaldo'yu Türkiye'de görebiliriz. İstanbul futbol oynamak için müthiş bir şehir. Avrupa'da böyle bir şehir bulamazsınız. Buradaki büyülü atmosfere ilgisiz kalamaz. Bana 'Bir gün Türkiye'de oynayabilirim' dedi.

Drogba inanılmaz bitirici

Bana herkes sorardı, "En zor marke ettiğin futbolcu kim?" diye. Bu soruya hep Drogba cevabını verdim. Hızlı, güçlü zıplıyor ve inanılmaz bitirici. Odaklanman lazım. Defans oyuncuları hücumculara göre daha iyi olmalı.

Çok çalışmalılar!

Aslında rakiplerle aramızda çok büyük puan farkı yok. Bizi geçmek istiyorsa bizden daha çok çalışmalılar.

(Emre Bol/Fotomaç)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER