ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2014 Cuma 22:37

Roberto Carlos’tan hakeme tepki!

Roberto Carlostan hakeme tepki!

Eskişehirspor ile son dakikada 1-1 berabere kalan Sivasspor’da Teknik Direktörü Roberto Carlos, maçı 6 dakika uzatan hakeme tepki gösterdi.


Eskişehirspor ile son dakikada 1-1 berabere kalan Sivasspor’da Teknik Direktörü Roberto Carlos, maçı 6 dakika uzatan hakeme tepki gösterdi. “Sanki sahaya bir ambulans girmiş oyuncuyu sahadan almış götürmüş bu kadar sanki oyun beklemişçesine verilen bir 6 dakika. Anlam veremedik bende daha önce böyle bir şey görmedim.” dedi.

Kendi hataları sonrası maçı beraberlikle bitirdiklerini belirten Carlos, “Defansif anlamda Batuhan’ın göstermiş olduğu eksiklik, Ümit’in ve Ziya’nın hatalı almış oldukları pozisyonlar, bunların sonucunda gol yediklerini ve sonuç olarak kendi hataları yüzünden maçı beraberlikle bitirdik” ifadelerini kullandı.

Hakem ile ilgili de konuşan Carlos, maçın ilk yarıda 1 dakika 2. yarı ise anlam veremedikleri bir şekilde 6 dakika uzatıldığına vurgu yaparak, “Sanki sahaya bir ambulans girmiş oyuncuyu sahadan almış götürmüş bu kadar sanki oyun beklemişçesine verilen bir 6 dakika. Anlam veremedik bende daha önce böyle bir şey görmedim.” şeklinde konuştu.

İlk yarıda puan hedefi ile ilgili bir soruya ise Carlos, iyi oynamaya ve iyi çalışmaya devam edeceklerini kaydederek, “Bize bir galibiyet gerekiyor, bu galibiyet sonrası ise puanlar zaten gelecektir” diye konuştu.

Carlos, İbrahim’in yerine neden defansif bir oyuncu yerine Batuhan’ı aldığı sorusuna ise yedek kulübesinde yedek bir oyuncu olmadığı için böyle bir tercih yaptığını savundu.









 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER