ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Eylül 2013 Pazartesi 10:05

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'yi üzecek yorum!

Rıdvan Dilmenden Fenerbahçeyi üzecek yorum!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Beşiktaş - Gaziantepspor maçının


Sezon başında hiç kimsenin şans vermediği Beşiktaş Süperlig'te 3'te 3 yapması sonrası "bir anda" şampiyonluk potasına girdi. Lig öncesi Beşiktaş'a şans vermeyen isimlerden birisi olan Rıdvan Dilmen de fikrini değiştirdi ve Beşiktaş'ın da en az Galatasaray ve Fenerbahçe kadar şampiyonluğa ortak olduğunu söyledi.

İşte Rıdvan Dilmen'in Gaziantepspor maçı sonrası Beşiktaş'la ilgili görüşleri;

"Beşiktaş olgun bir takım görüntüsünde. Gençlerle ve tecrübeliler çok iyi bir uyum içinde. Yardımlaşma silahları olmuş. Beşiktaş'ın en büyük silahı yardımlaşma. Savunmada da hücumda da yardımlaşıyorlar. Herkes birbirine yakın oynuyor.

Takıma teknik direktör elinin değdiğini görüyorum. Takım çok iyi oynamadı belki ama maçın hiçbir anında; bu maçta puan kaybederiz dedirtmedi. Bir tane pozisyon verdiler maç boyunca. Beşiktaş sanki 3-4 yıldır birlikte oynayan oyunculara ve teknik adama sahip takım havasında. Geride kalan 3 maçın 2 dakikasında bile mahkum oynamadılar. Oyunun devamında hiç düşmüyorlar ve üzerine koyuyorlar. Disiplinli ve yardımlaşmayla oynuyorlar. Bu rakibi de rahatsız eder. Beşiktaş'la ilgili 3 maçlık dönemde söyleyebileceklerim bu. Bunlar o kadar önemli şeyler ki; müthiş güven verir takıma. Kenetlenmişlik, teknik direktör becerisi, yönetim politikası, transfer politikası. Ciddi bir organizayon var.

Galatasaray'da henüz iyi futbol göremedik. Fenerbahçe'de ise bu hafta dışında görmedik. Bugüne kadar oynanan 27 maçı izleseler bu Beşiktaş şampiyon olur derler. Nasıl 2 yıldır Galatasaray'a diyorsak.''

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER