ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Aralık 2013 Cumartesi 09:38

Rıdvan Dilmen o futbolcudan özür diledi

Rıdvan Dilmen o futbolcudan özür diledi

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli yıldız oyuncudan geçtiğimiz hafta sarfettiği cümleler nedeni ile özür diledi.


Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin Karabükspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada gördüğü kart ile cezalı duruma düşen Bruno Alves'in kartı Noel tatiline erken girmek için kasıtlı gördüğünü iddia etmişti.

Skorer'in haberine göre, cezalı olmasına karşın tatile çıkmayıp İstanbul'da kalan ve Kayseri maçını tribünde izleyip ülkesine dönecek olan Portekizli oyuncudan özür dileyen Dilmen, ''Christmas tatili için cezalı olduğundan dolayı ülkesine gideceğini öngördüğüm Bruno Alves'ten, gitmediği için özür diliyorum.'' dedi.

'FERNANDES'İ FENERBAHÇE'YE ALIRDIM'

Manuel Fernandes'in Gençlerbirliği maçında sahada olması gerektiğini söyleyen Dilmen, ''Ben F.Bahçe'nin hocası olsam Fernandes'i transfer ederdim. Çok kaliteli bir futbolcu. Bu kadro içinde olmalıydı Fernandes. Ayrıca İbrahim Toraman gibi tecrübeli bir ismin affedilip kadroya dahil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Necip çok genç bir isim. Sivok her ne kadar yıllardır Beşiktaş'ta oynuyor olsa da yabancı bir futbolcu. Takımın İbrahim Toraman gibi bir kaptana ihtiyacı var.'' diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER