ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Aralık 2013 Cuma 09:03

Real'den Galatasaray'a büyük övgü

Realden Galatasaraya büyük övgü

Florentino Perez, Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi’nde üst üste ikinci sezon büyük bir başarıya imza attığına dikkat çekti.


Galatasaray’ın büyük bir başarıya imza atarak, Şampiyonlar Ligi’nde üst tura çıkması tüm Avrupa’da geniş yankı uyandırdı. Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez’in maçın hemen ardından telefonla aradığı Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ı elde edilen başarı için kutlarken çarpıcı ifadeler kullandığı öğrenildi.

Perez’in, “Sizi kutluyorum. Çok büyük bir iş başardınız. Bu bir kahramanlık hikayesidir aslında. Zaten futbolu güzel kılan bu tür hikayelerin olması. Galatasaray geçen yıl da önemli bir çıkış yapmıştı. Bunun tesadüf olmadığını gösterdiniz. Son 16‘da Avrupa’nın üst düzey 5 ligi dışında sadece 3 takım var. Bunlar Galatasaray, Olympiakos ve Zenit. Bu takımlardan herhangi birinin bile devam etmesi daha fazla heyecan ve ilgi uyandırır” diye konuştuğu belirlendi.

Başkan Florentino Perez’in dikkat çektiği diğer bir noktanın ise maça gelen taraftarlar olduğu kaydedildi. Ünlü futbol adamının bununla ilgili olarak ise “Açıkçası dünyanın hiçbir yerinde, erken saatlerde ve de bu soğuk havada 24 saat geçmeden ikinci kez maça gelecek 40 bin insanı bulamazsınız” diyerek soğuk ve karlı havada TT Arena’da maçı 40 bin kişinin izlemesinden dolayı yaşadığı şaşkınlığını dile getirdiği kaydedildi. Aysal gurur dolu Başkan Ünal Aysal ise Avrupa’da iki senedir yakalanan başarıdan dolayı bir hayli mutlu. Yaklaşık 2,5 yıl önce başkanlık koltuğuna otururken Avrupa’da ilk 10 hedefi koyan ve geçen sezonki çeyrek finalden sonra bu yılda son 16’ya kalınması nedeniyle bir hayli mutlu olan Aysal, kura çekimi öncesi ise rakip ayrımı yapmıyor. Ünal Aysal, “Kim çıkarsa çıksın geçen sezon olduğu gibi hedefimiz son 8’e kalma başarısını göstermektir” diye konuştu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER