ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2014 Cuma 17:00

Real Madrid'e genç yetenek

Real Madride genç yetenek

Mallorca'nın 18 yaşındaki genç yeteneği Marco Asensio, Real Madrid ile sözleşme imzalamak için Madrid'e geldi.


İspanya 2. Futbol Ligi takımlarından Mallorca'da forma giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Marco Asensio'nun, gelecek sezon Real Madrid forması giyeceği iddia edildi.

İspanyol spor gazetesi As'ın haberinde, Asensio'nun özel uçakla Madrid'e geldiği ve Real Madrid ile ön sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

Madrid'de sağlık kontrolünün ardından Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile görüşecek Asensio'nun, 5 veya 6 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Haberde, Real Madrid'in, Asensio'nun bonservis bedeli için 3,7 milyon avro ödeyeceği, İspanyol futbolcunun sezon sonuna kadar Mallorca'da oynamasının ardından gelecek sezon Real Madrid'e geçeceği belirtildi. 

İspanya'da gelecek vadeden genç futbolcuların arasında gösterilen Asensio'yu, Barcelona'nın da istediği iddia ediliyordu.

Bu arada Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, düzenlediği basın toplantısında yöneltilen bir soru üzerine, ara transfer döneminde hiçbir futbolcu almayacaklarını ve takımdan da kimsenin ayrılmayacağını söyledi. 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER