ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Kasım 2013 Perşembe 00:16

Real Madrid 4 - 1 Galatasaray

Real Madrid 4 - 1 Galatasaray

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında Real Madrid'e 4-1 yenildi.


Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında deplasmanda Real Madrid'e 4-1 yenildi. 27'de Ramos'un atılmasıyla 10 kişi kalan Ronaldo'dan yoksun İspanyol ekibinin gollerini Bale, Arbeloa, Di Maria ve Isco attı. Galatasaray'ın tek sayısını Umut kaydetti. 4 puanda kalan Galatasaray, son maçta Juventus'u yenmek zorunda.

REAL MADRID - GALATASARAY

STAT: Santiago Bernabeu
HAKEMLER: William Collum, Martin Cryans, William Conquer (İskoçya)
REAL MADRİD: Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Illarramendi, Casemiro, Di Maria, Isco, Jese, Benzema
GALATASARAY: Eray, Eboue, Gökhan, Chedjou, Dany, Bruma, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Drogba

MAÇTAN NOTLAR

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda, Real Madrid ile Galatasaray arasındaki karşılaşmada sahaya sürülen ilk 11'ler dikkati çekti.

Ev sahibi Real Madrid'de, sakat olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun yerine Di Maria'ya görev verilirken, yedeğe alınan Benzema'nın yerine de Jese, ilk 11'de forma giydi. Teknik direktör Carlo Ancelotti, forvette de ilk kez Di Maria, Bale ve Jese üçlüsünü denedi. Xabi Alonso'yu da yedek kulübesinde oturtan İtalyan teknik adam, sezonu kapatan oyuncu Khedira'nın yerine de ilk defa Casemiro'yu sahaya sürdü.

 

Galatasaray'da ise teknik direktör Roberto Mancini, hafif sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Sneijder'i riske atmadı. Forvette, Drogba'nın yanında Umut Bulut ve Amrabat ikilisine şans buldu.


Santiago Bernabeu Stadı'ndaki karşılaşmayı yaklaşık 2 bin Galatasaray taraftarı izledi.

- Ronaldo'ya destek

Real Madridli taraftarlar, maç öncesinde Cristiano Ronaldo'ya destek veren ilginç bir mozaik şov yaptı.


Stadın sağ tarafında dev bir Ronaldo pankartı açan ve üstünde ''7'' yazılı kartonları kaldıran taraftar grubu, FIFA Altın Top ödülünün Portekizli futbolcuya verilmesini istedi.


Stadın girişinde dağıtılan ve tribün koltuklarına da konulan 45 bin Ronaldo yüzlü karton maskenin Portekizli futbolcunun forma numarasına atfen maçın 7. ve 77. dakikasında tezahüratlarla birlikte takılacağı duyuruldu.

-Ultras Sur'dan Real Madrid'e protesto


Real Madrid Kulübü'nün, radikal ve aşırı sağ görüşlü taraftar grubu ''Ultras Sur''a karşı aldığı önlem, ilk kez Galatasaray maçında uygulandı.
Bu grubun bulunduğu tribün tarafından girişlerin kimlik kontrolü ile yapılmasını protesto eden Ultras Sur taraftarları, maça gelmedi. Bu nedenle sahanın sol tarafındaki kale arkasının boş kalması dikkati çekti.

-Filipinler unutulmadı


Real Madrid Kulübü, tayfun felaketinden etkilenen Filipinler'i unutmadı.


Felakette hayatını kaybedenlerin anısına bu hafta oynanan tüm UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında olduğu gibi Santiago Bernabeu Stadı'nda da ''Filipinliler Yalnız Değilsiniz'' yazılı bir pankartın maç boyunca açık tutulacağı bildirildi.
Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, Santiago Bernabeu Stadı'nda son yenilgisini, 27 Nisan 2011 tarihinde

Barcelona'ya karşı oynanan yarı final ilk maçında 2-0'lık skorla almıştı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER