ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Eylül 2014 Pazar 00:05

Prandelli:"Her zaman agresif ve istekli olan takımlar kazanır"

Prandelli:"Her zaman agresif ve istekli olan takımlar kazanır"

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli:"Bizim sıkıntımız yavaş oynamak ve yavaş hareket etmek. Bu oyunla 5 forvet eklesek bile gol atamazdık. Her zaman topu üstümüze doğru oynuyoruz. Benim bunu değiştirmem gerekiyor"


Galatasaray Teknik Direktörü Claudio Cesare Prandelli basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, "Burak Yılmaz'ın Galatasaray'da 3. sezonu. Hem Burak hem takım hiç bu kadar pozisyona girmekte zorlanmıyordu. Bu durumu nasıl çözeceksiniz sorusunu, "Bu tek bir oyuncunun sorunu değil. Biz büyük bir takımız ama diğer takım gibi istekli olmamız lazım. Bunları düzeltmemiz gerekiyor. Çok yavaş başladık, yavaş devam ettik, az tehlike yarattık. Tam bir takım olmamız lazım. Bunu düzelteceğiz ve düzelecek" şeklinde cevapladı.

Prandelli, "Galatasaray ile Balıkesirspor'un arasında hem bütçe hem de kadro kalitesi olarak büyük fark var. Karşılaşma öncesinde Galatasaray favoriydi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusu üzerine, "Kağıt üzerinde birçok takım favoridir. Her zaman agresif ve istekli olan takımlar kazanır. Bu akşam bunu gördük" dedi.

Prandelli, "Galatasaray her zaman hücum futbolu oynayan ve saldıran bir takım olmuştur. Bundan sonraki haftalarda taktiksel olarak değişikliğe gitmeyi düşünüyor musunuz sorusunu ise "Bizim sıkıntımız yavaş oynamak ve yavaş hareket etmek. Bu oyunla 5 forvet eklesek bile gol atamazdık. Her zaman topu üstümüze doğru oynuyoruz. Benim bunu değiştirmem gerekiyor" diye yanıtladı.

Prandelli, yönetim kurulunun aldığı olağanüstü genel kurul kararının futbolcuları etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine de "Bir takımın bunları düşünerek sahaya girdiğini sanmıyorum. Bizim her zaman konsantre ve istekli olmamız gerekiyor. Biz bunun için para alıyoruz. Dışarıda olan olaylar bizi etkilemiyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 kazandıkları Galatasaray maçıyla ilgili, "Her şey planladığımız gibi oldu, işler istediğimiz gibi gitti ve galip geldik " dedi.

Ertekin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın zorlu geçeceğini düşündüklerini ve bekledikleri gibi olduğunu söyledi. 

Yaptıkları planlamada bireysel oyuncularla gol bulmayı düşündüklerini anlatan Ertekin, "Her şey planladığımız gibi oldu, işler istediğimiz gibi gitti ve galip geldik. İkinci devrede biraz daha pozisyon bulduk ama rakibimize pozisyon vermedik. Bu sadece kazandığımız bir maçtı. Bundan sonraki maçlarımızı iyi analiz edip, daha çok çalışıp, puanlar almaya gayret edeceğiz" diye konuştu. 

Ertekin, bir gazetecinin, "Karşılaşma öncesi böyle bir skor olacağını düşünüyor muydunuz" sorusuna, "Basit hatalar yapıp gol yemezsek böyle bir tablonun çıkacağını düşünüyordum. Forvet oyuncularımız biraz daha güçlü olsa daha da değişik olabilirdi" yanıtını verdi. 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER