ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ekim 2014 Pazar 22:17

"Prandelli istifa" sesleri

"Prandelli istifa" sesleri

İstanbul Başakşehir'in attığı 4. golün ardından Galatasaraylı taraftarlar sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Cesare Prandelli'yi istifaya davet etti.


İstanbul Başakşehir - Galatasaray maçının ilk yarısında ev sahibi ekip, rüzgarı arkalarına alan kaleyi tercih etti. Sarı kırmızılı takım, ilk yarıda rüzgara karşı oynamanın dezavantajını yaşarken kalesinde iki gol birden gördü.

Galatasaray savunmasında türlü sıkıntılar yaşarken, Başakşehir'in sağ beki Uğur Uçar ile sol beki Ferhat Öztorun, Galatasaray altyapısından yetişip, Başakşehir'in galibiyetinde başarılı futbollarıyla pay sahibi oldu.

Maçın ilk yarısında başlayan yağmur devre arasında sağanağa dönüştü ve sahanın zemini ağırlaştı.

"PRANDELLİ İSTİFA" SESLERİ

İstanbul Başakşehir'in attığı 4. golün ardından Galatasaraylı taraftarlar sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Cesare Prandelli'yi istifaya davet etti. Taraftarlar ayrıca oyunculara da tepki göstererek, "Adam gibi oynayın, sabrımızı taşırmayın" şeklinde tezahürat yaptı.

MELO SAKATLANDI

Melo, ilk yarının 13. dakikasında sakatlandı. Bir süre sahada kaldı oynamak istedi ancak oyunu sürdüremeyince yerini Bruma'ya bıraktı.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Dortmund maçında ilk 11'de soyundurduğu Goran Pandev'i Başakşehir maçında yedek kulübesine bile almayıp, maç kadrosunun dışında tuttu. Prandelli 2. yarıda savunmanın sağında aksayan Veysel'i çıkarıp, golcü Umut Bulut'u sahaya sürdü. Ancak bu değişiklik sonrası Tarık savunmanın sağına geçerken Olcan zorunlu olarak savunmanın solunda görev yapmaya başladı.

Galatasaray'da Koray ve Hakan Balta, bu sezon ilk kez Prandelli'den formayı kaptı. Semih Kaya ve Chedjou'nun sakatlıkları üzerine Prandelli, savunmanın ortasındaki ikilide değişime gitmek zorunda kaldı. Koray Günter, Galatasaray takımında en son geçtiğimiz sezon oynanan 11 Mayıs'taki Trabzonspor maçının 2. yarısında forma giymişti. Hakan Balta ise ilk kez Prandelli tarafından ilk 11'de görevlendirilirken, Galatasaray'da bu kadro ile birlikte yine bir ilk yaşandı. Prandelli, ilk kez Galatasaray takımının savunmasını tamamen yerli futbolculardan kurdu. İtalyan teknik adam defans hattında yabancı oyuncuya yer vermedi ve sahaya 4 yabancı futbolcu ile çıktı.

PRANDELLİ'DEN BAŞKANA SELAM

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 90 dakika öncesinde yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Çok önemli bir gün. Galatasaray'ın doğum günü. Yeni başkanımız Duygun Yarsuvat ve Albayrak'ı tebrik edip, selam yolluyorum" dedi.

Portekiz basınında Galatasaray'dan ayrılmak istediği yönünde haberler çıkan Bruma ise, "Buradayım, bir yere gitmiyorum" dedi. Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu, "Benden beklentileri biliyorum. Beklentileri karşılamak için çalışıyorum. Basında çıkan yalan haberlere inanmayın. Ben buradayım" açıklamasını yaptı.

ALBAYRAK: KAYBOLAN TAKIM RUHUNU YENİDEN OLUŞTURACAĞIZ

Bir gün önce seçimi kazanan yönetimin futbol şubesindeki görevi kesin olan Abdurrahim Albayrak, soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı ve teknik direktör Prandelli ile oyunculara destek vermeye koştu. Sarı kırmızılı futbolcuların çok sevdiği bir isim olan Abdurrahim Albayrak, Florya'da GSTV'ye konuştu. Albayrak, "Bugün camiamız için önemli bir gün. Bugün de kardeşlerimle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir burada takım ruhu, burada kaybolan o heyecanı ve ruhu yönetim kurulu olarak en kısa zamanda o seviyeye ulaştıracağız. Kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER