ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Temmuz 2014 Pazartesi 22:12

Prandelli Istanbul’da ayak bastı

Prandelli Istanbulda ayak bastı

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli İstanbul’a geldi.


Galatasaray’da Roberto Mancini’den boşalan teknik direktörlük için anlaşılan Cesare Prandelli akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. İtalyan teknik adam Atatürk Havalimanı’na geldikten sonra buradan Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitmek üzere yola çıktı. Prandelli Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile kısa bir toplantı yapacak.

YENİ ELEMAN METİN OKTAY TESİSLERİNİ GEZDİ

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, Florya Metin Oktay Tesisleri’n gezdi.

İtalyan teknik adam Prandelli Florya’da idari menajer Cenk Ergün, sportif koordinatör Erdal Keser ve kulüp çalışanları tarafından karşılandı. Kaleci antrenörü Claudio Taffarel ve kaptan Sabri Sarıoğlu ile de görüşen Prandelli, daha sonra tesisleri gezdi ve çalışanlarla tanıştı.

Kulübün resmi televizyonuna da konuşan Cesare Prandelli, Galatasaray’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Oldukça güzel ve teknolojik bir tesis. Kulübün ne kadar başarılı olduğu tesislerinden belli. Gelecek planlarımızı yarın konuşalım" diye konuştu.

Prandelli, yarın sabah da futbolcular ile tanışacak. İtalyan teknik adam ardından TT Arenada sarı-kırmızılı kulübe 2 yıllık imzayı atacak.












KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER