ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ekim 2014 Pazartesi 12:02

"Prandelli gönderilme riski taşıyor"

"Prandelli gönderilme riski taşıyor"

İtalyan spor basını, Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli'nin sarı-kırmızılı takımdan gönderilme riski taşıdığı yazdı.


İtalya Milli Takımı'nın eski çalıştırıcısı Prandelli'nin başında olduğu Galatasaray'ın dün akşam ligde 4 gollü mağlubiyet alması, deneyimli teknik adamın ülkesinde de yankı buldu.

La Gazzetta dello Sport'ta çıkan haberde, hafta içinde evinde Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Borussia Dortmund'a 4-0 yenildiği anımsatılan Galatasaray'ın dün akşam da İstanbul Başakşehir karşısında 4-0'lık mağlubiyet aldığı ve 57 yaşındaki çalıştırıcının geleceğinin belirsiz olduğu ifade edildi.

Sarı-kırmızılı camianın bugün İtalyan teknik adamla devam etmeme kararı alabileceğinin yazıldığı haberde, Prandelli'nin Borussia Dortmund maçı sonrası söylediği, "Bizim için ligde 4. yıldızı takmak daha önemli" ifadesinin camiada tepki çektiği ve Prandelli'nin taraftar nezdinde kredisini tükettiği kaydedildi.

Galatasaray'da geçen cumartesi günü yapılan genel kurulda başkan seçilen Prof. Dr. Duygun Yarsuvat ile yönetim kurulu üyelerinin henüz mazbatasını almadığı ama yeni yönetim kurulunun ilk toplantısının kolay geçmeyeceği, çünkü Prandelli'nin geleceğine karar vermesi gerektiği belirtildi.

Prandelli'nin Galatasaray'da göreve geldikten sonra ilk kez yayıncı kuruluşun maç sonrası yayınına çıkmadığı vurgulanırken, bir dönem İtalya'da da top koşturan Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, alınan bu sonuçlarda suçun teknik direktörde değil, kendilerinde olduğunu dile getirdiği aktarıldı.

Corriere dello Sport da, Prandelli yönetimindeki Galatasaray'ın çöküş içinde olduğu ifade edilerek, sarı-kırmızılı takımın son olarak deplasmanda İstanbul Başakşehir'e 4-0 yenildiği ve bu yenilgiyle puan tablosunda 5. sıraya kadar gerilediği dile getirildi.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER