ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Aralık 2014 Pazartesi 11:13

"Pozisyon yüzde yüz penaltı değildi"

"Pozisyon yüzde yüz penaltı değildi"

Eskişehirsporlu futbolcu Berkay Tolga Dabanlı, kendisinin neden olduğu penaltı pozisyonuyla ilgili olarak, "Pozisyon yüzde yüz penaltı değildi" dedi.


Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Berkay, "Pozisyon yüzde yüz penaltı değil. Elimi kessen bile o top omzuma çarpar, arkaya da koysam yine aynı yere çarpar. Yüzde yüz penaltı değil. Zaten görebiliyorsunuz. Dediğim gibi kesinlikle penaltı yok. Biz 3 puanı hak ettik. İyi çalıştık, iyi koştuk. İyi de futbol oynadık. Futbol böyle bir oyun. Hakem de sonuçta bir insan. İnsanlar hata yapıyor. Bu yıl bize çok oldu. Büyük takımlara karşı maçlarda çok hakem hatası oldu bize karşı. Takım bunu kabul edip daha çok çalışmalı. Hakem ilk önce pozisyonu oynattı, birkaç saniye sonra karar değiştirdi. Kendisine sorduk ve 'ben gördüm' dedi. Biz de anlamadık" şeklinde konuştu.

HÜRRİYET GÜCER: "ÜÇ PUANI BİZ HAK ETTİK"

Eskişehirsporlu oyuncu Hürriyet Gücer ise, "İstanbul'da büyük takımlara kaybetmemiştik. Burada puan aldığımız için de mutluyuz. Üç puan alsak daha iyi olurdu. Fenerbahçe seyircisi Alex'le yaşadığım olaydan dolayı bana kızgınlar. Gaziantepspor'da oynarken Alex'le çarpmıştım. Serçe parmağım kırık. İlk yarı oyundan çıktım. Fenerbahçe büyük bir camia. Her şeyde taraftarının küfür etmemesi lazım. Evli insanlarız. Küfür olmasın. İnsanların daha dikkatli olması lazım. İki takım da iyi mücadele etti. Berkay'ın eline değmemiş top. Doksan dakika iyi oynadık ve mücadelemize yazık oldu. Üç puanı biz hak ettik" dedi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER