ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ekim 2014 Çarşamba 20:11

Peter Meas’ten Trabzonspor’a övgü

Peter Measten Trabzonspora övgü

Lokeren Teknik Direktörü Peter Meas, Trabzonspor’un Kharkiv ve Legia Warszawa’dan daha iyi bir takım olduğunu söyledi.


UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Belçika temsilcisi Lokeren’in teknik direktörü Peter Maes ve savunma oyuncusu Giorgos Galitsios, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. Lokeren Teknik Direktörü Peter Meas, bu seviyede ilk defa Avrupa Ligi’nde bu mücadele edeceklerini belirterek, “Bu tarz turnuvalarda iyi bir ekip ve güven gerekiyor. Avrupa tarihinde çok önemli geçmişi olan bir takıma karşı oynayacağız. Trabzonspor’un birkaç maçını izlediğim için kendimi şanslı hissediyorum. Trabzonspor’un hocası uluslararası arenada oldukça fazla tecrübeye sahip bir isim. Ligdeki son maçlarına baktığımızda Halilhodzic’in iyi bir takım oluşturmaya çalıştığını görüyorum. Ama biz de çok kaliteli bir takıma sahibiz. Bu yüzden çok özel bir katkıya ihtiyacımız olacağını sanmıyorum. Mümkün olduğunca aynı takımı korumaya çalışıyorum” dedi.

Maes, Trabzonspor’un baskılı oynayacağını düşündüğünü belirterek, "Trabzonspor’un Avrupa’da Legia Warszawa ile oynadığı maçı izledim ve o maçta son dakikaya kadar savaştılar. Bizim açımızdan gol atmak çok önemli olacak. Burada bizi bekleyen şeyin ne olduğunu iyi biliyoruz. Kendimize güveniyoruz. Sonucu almak için geldik ve sonucu almak için de oynayacağız. Sonuçta bizim için önemli olan yenilmemek. Normalde Trabzonspor, Kharkiv ve Legia Warszawa’dan daha iyi bir takım” dedi.

GALİTSİOS: “KARŞIMIZDA ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM VAR"

Lokeren’in defans oyuncusu Giorgos Galitsios ise Avrupa kupalarında oynamanın gurur verici olduğunu belirterek, “Rakibimizin çok güçlü bir takımı var. Kharkiv’i de yendiler. Legia Warszawa’yı da yenebilerlerdi. Bizim için burada önemli olan üç puanı almak. Rakip takımdaki Papadopoulos’u iyi tanıyorum. Benim çok iyi bir arkadaşım ve dostum. Ancak bu maç öncesi onla görüşmedim” dedi.

Belçika temsilcisi Lokeren, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda son hazırlıkları yaparak maç saatini beklemeye başladı. 15 dakikası basına ve taraftara açık olan bölümde Lokerenli oyuncular koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı.








KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER