ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 12:31

Passolig'e başvuran Fenerbahçe taraftarı sayısı

Passolige başvuran Fenerbahçe taraftarı sayısı

Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir hızla Passolig'e başvuruyor.


Sarı-laciverte gönülverenler 12 bin Passolig kart aldı. 8 Kasım'da oynanacak olan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında deplasman tribününde pilot uygulaması başlayacak olan Passolig'e tam anlamıyla geçiş ise 30 Kasım'da.

www.passolig.com.tr'de satışa çıkan Passolig Kart'a başvuran Fenerbahçeli sayısı kombinelerle birlikte 32 bine ulaştı.

8 Kasım'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında, deplasman takıma gönül verenler, deplasman tribününe Passolig Kartlarıyla girebilecek. Rizespor maçında pilot olarak yalnızca Karadeniz ekibine gönülverenler için uygulanacak sistem ise Şükrü Saracoğlu'nda tam anlamıyla 30 Kasım'da Eskişehirspor maçıyla devreye girecek.

Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Passolig'e başvurmayan Fenerbahçe taraftarının bir an önce karta başvurmalarını önerirken, "Fenerbahçe sisteme çok hızlı bir giriş yaptı. Şu anda kombinelerle birlikte 32 bin Fenerbahçe Passolig Kart mevcut. Ancak Türkiye'nin seyirci ortalamasında en tepede olan Şükrü Saracoğlu'nun dolması için sarı laciverte gönül verenlerin vakit kaybetmeden Passolig Kart'larına başvurması gerekmekte" dedi.

Passolig'e dahil olan Fenerbahçe'nin kartları 15 TL'ye satışa çıktı. Bu bedelin 6.3 TL'si kartlara otomatik olarak geri ödenecek. Fenerbahçe Kartlar internetten başvuru sonrası kurye ile kart sahiplerinin evlerine teslim edilecek.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER