ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ekim 2014 Çarşamba 17:46

Partizan - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Partizan - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Belgrad'da Partizan ekibiyle karşı karşıya geliyor.


C grubu 3. hafta maçında 23 Ekim'de oynanacak Partizan - Beşiktaş mücadelesini İtalyan hakem Paolo Silvio Mazzoleni yönetecek. Maçı Star TV kanalından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

YER: BELGRAD

TARİH: 23.10.2014

SAAT: 22:05

HAKEM: PAOLO SİLİVO MAZZOLENİ

YAYIN KANALI: STAR TV,

Partizan kolay yenilmiyor

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında yarın konuk olacağı Sırbistan'ın Partizan takımı, sezon başından bu yana sergilediği başarılı performansla göze çarpıyor.

Sırp ekibi bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 17 maçta sadece 1 kez yenildi. Partizan, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. 24 gol atıp 5 gol yediği ligde 8'de 8 yaparak yoluna kayıpsız devam eden siyah-beyazlılar, 24 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Partizan, son olarak geçen hafta Kızılyıldız karşısında derbi maçta 1-0 galip gelmeyi başardı.

Sırbistan Kupası'nda ilk turu geçen Belgrad ekibi, bu sezonki tek yenilgisini UEFA Avrupa Ligi'nde aldı. Avrupa kupasında ilk hafta İngiliz ekibi Tottenham Hotspur ile sahasında 0-0 berabere kalan Sırp temsilcisi, ikinci maçında deplasmanda Yunanistan'ın Asteras takımına 2-0 yenildi.

Partizan, bu sezon evinde oynadığı 7 maçta ise yenilgi yüzü görmedi.

 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER