ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 22:08

Özel Mürüvvet Evyap Koleji finale yükseldi


Kıbrıs Rum Kesimi'nde yapılan Liseler arası Dünya Basketbol Şampiyonası'nda grup maçlarını yenilgisiz tamamlayan Özel Mürüvvet Evyap Koleji yarı final maçında Macaristan'ı 94 - 67 yenerek finale kaldı. Özel Mürüvvet Evyap Koleji finalde Slovenya temsilcisi ile yarın saat 18.00'de karşı karşıya gelecek.

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda grup maçlarını yenilgisiz tamamlayan Özel Mürüvvet Evyap Koleji yarı final maçında Macaristan'ı 94 - 67 ile geçerek finalde Slovenya temsilcisinin rakibi oldu. Yarın saat 18.00'de başlayacak olan maçta otoritelere göre Özel Mürüvvet Evyap Koleji bir adım önde.

Kritik maç öncesi Evyap Koleji Spor Koordinatörü Tolga Sayın, "Artık her iki takımda birbirini çok iyi tanıyor. Slovenya yetenekli oyunculara sahip, takım disiplini olan bir ekip ve önemli bir basketbol kültürüne de sahipler. Fransa maçında bunu birkez daha gördük. Biz kendi adımıza taktik analiz ve planlarımızı yaptık, burada bir sorun yaşamayacağımızı düşünmüyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Yalnız bu maç bir final maçı ve kazanan dünya şampiyonu olacak ayrıca maçı tüm dünya ülkelerinin takımları birlikte seyredecekler. Açıkcası 17 yaşında bir sporcuyu heyecanlandıracak ve maç konsantrasyonunu bozabilecek bir çok etken var, dikkatli olmamız gerekiyor. Sakin kalıp kendi basketbolumuzu oynarsak söz verdiğimiz gibi dünya şampiyonluğunu ülkemize getireceğimize tüm yönetim teknik ekip ve oyuncular olarak inanıyoruz. Eğer başarırsak cuma gecesi havaalanında buluşmak üzere."
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER