ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ekim 2016 Çarşamba 13:27

Oyuncularına Beşiktaş’ı ezberletti

Oyuncularına Beşiktaşı ezberletti

Hamza Hamzaoğlu, "Beşiktaş maçında iyi bir oyunla ve sonuçla ayrılırsak devre arasında daha iyi gidebiliriz" dedi.


Beşiktaş’ın artılarını ve eksilerini iyi bildiklerini anlatan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Beşiktaş maçında iyi bir oyunla ve sonuçla ayrılırsak devre arasında daha iyi gidebiliriz" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş derbisi öncesi GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, Beşiktaş maçını kazanıp zirve yarışından kopmak istemediklerini belirterek, "Onları kutluyorum, kısıtlı imkanlarla iyi bir takım oldular ve başarılı sonuçlar aldılar. Ama inşallah sezon sonunda şampiyon olup 4. yıldızı takacağız" dedi.

“BEŞİKTAŞ MAÇINDA İYİ BİR OYUNLA VE SONUÇLA AYRILIRSAK DEVRE ARASINDA DAHA İYİ GİDEBİLİRİZ”

Takımın gidişatının iyi olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu, "Sadece son maçı ayrı tutmak gerekiyor. Gençlerbirliği karşısında beklemediğimiz 2 puan yitirdik. Bunun için Beşiktaş maçı önem kazandı. Kaybettiğimiz çok fazla bir şey yok. Takımımız gayet iyi herkes istekli. Beşiktaş maçında iyi bir oyunla ve sonuçla ayrılırsak devre arasında daha iyi gidebiliriz. Devre arasında da iyi bir hazırlık dönemi geçirebiliriz” diye konuştu.

“GENÇLERBİRLİĞİ ZOR BİR TAKIM”

Bazı oyuncuların gelmeyişi kendilerini etkilediğini belirten tecrübeli teknik adam, “1-0 öne geçtikten sonra hiç olmasa buradan 3 puanla dönelim düşüncesi öne çıktı ve önde basmamız gerekirken, oyunu kontrol etmek istedik. Bunda daha çok skoru koruma içgüdüsü etken oldu. Zemin de etkili olunca onlar da saldırmaya başladılar. Biz de kabuğumuza çekildik. Bir çok şey yolunda gitmeyince onlara çözüm bulmakta zorlandık. Bunda hepimizin etkisi oldu. Önemli değil önümüzde daha çok maç var. Gençlerbirliği zor bir takım. Ankara deplasmanından puan almak önemli. Bu puan sezon sonunda önemli olabilir” dedi.

“BAŞKANIYLA, CAMİASIYLA BERABER, KISITLI İMKANLARLA İYİ BİR TAKIM OLDULAR”

Beşiktaş’ı da kutladığını belirten Hamzaoğlu, “Bir kaç sezondur başkanıyla, camiasıyla beraber, kısıtlı imkanlarla iyi bir takım oldular. İstikrarlı bir takım oldular ve takım oyunuyla çok iyi gidiyorlar. Ama biz de bunu büyük ölçüde başardık ve iyi bir takım olduk. Çok keyifli güzel bir maç olacak. Hakeden kazansın. Maçı izlemeye gelenlere, seyircilere seyir zevki bol, güzel bir maç izletmek istiyoruz” diye konuştu.

“BEŞİKTAŞ’IN ARTI YÖNLERİNİ, İYİ TARAFLARINI BİLİYORUZ”

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Hiçbir takımı küçümsemeyiz, her takımın oynayabilecek kapasitesi var. Beşiktaş’ın artı yönlerini, iyi taraflarını biliyoruz. Biz bunlardan faydalanmaya çalışacağız ve sahaya üstünlüğümüzü koymaya çalışacağız. İnşallah bunu da başarıp sahadan üç puanla ayrılacağız” dedi.

“BEŞİKTAŞ MAÇI ZİRVEDEN KOPMAMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇ”

Galatasaray’ın başında ilk derbi maçına çıkacağı hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu “Beşiktaş maçını Gençlerbirliği karşılaşmasını bitirdikten sonra kafamızda oynamaya başlamıştık. Bu maç bizim için önem kazandı. En azından zirveden kopmamak için önemli” diye cevap verdi.

SNEİJDER, CHEJOU VE EMRE ÇOLAK YORUMU

Gençlerbirliği maçında oynamayan Sneijder ve Chejou’nun bu maça nasıl katkılar verebileceği sorusuna ise Hamzaoğlu, "İkisi de önemli oyuncu ve istikrarlı bir kadromuz vardı. Ama Gençlerbirliği maçına o kadroyu taşıyamadık" şeklinde cevap verdi.

Gençlerbirliği maçında takımın tek golünü atan genç futbolcu Emre Çolak’ı da değerlendiren Hamzaoğlu, "Ondan geldiğimden beri memnunum, oyunu dikine oynayabiliyor ve bir kaç mevki de görev yapabiliyor ki; bu bizim için çok önemli. Arsenal maçında düşüş yaşadı ama normaldi. Gençlerbirliği maçında katkı sağladı. Emre gibi diğer bazı arkadaşlarımızında ön plana çıkacağını umut ediyorum. İnşallah onlar da kadroya ortak olurlar. İyi bir kadromuz var. Onu güçlendirmemiz için kenarda oturan arkadaşlara iş düşecek” dedi.

"İNŞALLAH 4. YILDIZI TAKACAĞIZ"

2015’ten beklentileri konusunda ise Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Öncelikle inşallah sağlıklı bir yıl geçiririz. Herkese ailesiyle, iş ortamında arkadaşlarıyla mutlu bir şekilde ve bunun yanında başarılı bir yıl diliyorum. İnşallah Galatasaray camiası olarak bu sene şampiyon olarak 4. yıldızı takacağız. İnşallah bunu hakedecek bir mücadele ortaya koyacağız. Sezon bittiğinde de bunu camiamızla kutluyor oluruz" ifadelerini kullandı.





KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER