ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Aralık 2014 Çarşamba 00:42

Oyuncularımın performansından memnunum

Oyuncularımın performansından memnunum

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Galatasaray karşısında oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.


Şampiyonlar Ligi'nde takımının Galatasaray'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Oynanan karşılaşmadan memnunum. Özellikle ofanisf anlamda iyi işler yaptık. İlk yarıda güzel goller bulduk. İkinci yarı bazı oyuncular oyundan düştü. Ama oyuncularımın genel performanstan çok memnunum." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Galatasaray'a karşı iki farklı hoca ile mücadele etti. Farklı takımlar görebildi mi ?" sorusuna Arsene Wenger, "Farklı bir sistemle oynadılar. Bu maçta 4-2-3-1 sistemle oynadılar. İki maçta da önemli olan ritmimiz ve gücümüzdü" diye cevap verdi.

Tecrübeli hoca, Galatasaray'da beğendiği en iyi oyuncunun Sneijder olduğunu ifade etti.

Öte yandan Türk medyasında yer alan Joel Campbell'in Galatasaray'a transfer olacağı haberlerin hatırlatılması üzerine Fransız teknik adam, "Benim öyle bir şeyden haberim yok. Campbell ile mutluyuz. Kendisi bizim ile beraber kalacak." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar alıyorsunuz. Kendi liginizde neden bu sonuçları alamıyorsunuz ?" sorusuna Arsene Wenger, şu cevabı verdi:

"Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Biraz da şanssız olduk. Çok sakat oyuncularımız oldu. Böyle bir durum ortaya çıkmış olduğunu düşünüyorum. Bunun bedelini ödedik ve ödemeye devam ediyoruz."

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER