ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Ekim 2014 Perşembe 09:07

Oynamak istemedi mi ?

Oynamak istemedi mi ?

Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan, Arsenal maçında oynamamasıyla ilgili olarak, "Yorgunum, oynamam demedim" dedi.


Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan, Arsenal maçında oynamamasıyla ilgili olarak, "Yorgunum, oynamam demedim" dedi.

Arsenal maçı sonrası sarı-kırmızılı takımın tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oynanamaması hakkında yapılan yorumlar üzerine yanlış anlama olmasını engellemek amacıyla açıklama yapmak istediğini belirten yıldız futbolcu, "Bundan 2 gün önce hafif bir rahatsızlığım vardı. Bugün hocamla oturup konuştuk, bana fiziksel olarak hazır olmadığımı ve bugün maçta beni değerlendirmeyeceğini söyledi. Bildiğiniz gibi ben Galatasaray’a geldiğimden beri hemen hemen hiçbir maçı kaçırmadım. Kolum da kopsa, bacağım da kopsa her maça çıkmaya çalıştım. Kesinlikle ’yorgunum, oynayamam’ gibi bir laf ağzımdan çıkmadı. Galatasaray için de çıkmaz hiçbir zaman, ben her zaman hazırımdır, her zaman da oynamak isterim. Ancak bunun son kararını verecek hocadır, bana sakatlanma riskimin olduğunu söyledi. Lütfen bunun dışında söylenilenlere inanmayın, hayatım hiç ’yorgunum, oynamak istemiyorum’ gibi bir şey söylemedim. Ayağım da kopsa nefesimin son damlasına kadar, terimin son damlasına kadar Galatasaray için mücadele ederim" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı orta saha oyuncusu Arsenal mağlubiyeti hakkında ise, "Söylenecek çok fazla bir şey yok, istediğimiz oyunu oynayamadık. Taraftarlarımıza böyle bir mağlubiyet yaşatmak istemezdik ama futbolun içinde bunlar var. Bunlardan ders çıkarıp sonraki maçlarda aynı hataları tekrarlamak istemiyoruz" şeklinde değerlendirdi.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER