ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Ocak 2014 Pazar 10:53

Orman'dan Galatasaray'ı kızdıracak cevap

Ormandan Galatasarayı kızdıracak cevap

Beşiktaş'ın başkanı Orman Antalya'daki açılışta Fernandes ile ilgili sorulan soruya ilginç cevap verdi.


Başkan Fikret Orman dün takımın kamp yaptığı Antalya’da bir açılıştaydı.

Futbolculardan Veli ve Ersan ile birlikte Kongre üyesi Arif Çelik’in mobilya mağazasının açılışını yapan Kartal’ın patronu, Siyah-Beyazlılar’ın gündemindeki konularla ilgili çok ilginç sözler sarf etti. İlk olarak Tarık Çamdal transferine değinen Orman, kulübü Eskişehirspor’dan izinsiz Galatasaray’la görüşmeler yapan ve bu yüzden kadro dışı bırakılan 22 yaşındaki futbolcu için sert ifadeler kullandı.

Bu oyuncudan vazgeçtiklerini söyleyen Başkan, “Biz futbolcunun oyun kapasitesi haricinde Beşiktaş’a ahlaki uyumuyla da ilgileniyoruz. Oyuncu hakkında bir şey söylemek istemem ama menaceriyle alakalı bana gelen bilgiler çok olumlu gelmedi, onun için ilgimizi çektik” diye konuştu. Tam bu sırada kalabalıktan bir taraftarın yönelttiği “Fernandes’i Galatasaray’a verir misiniz” sorusunu da Orman gülümseyerek, “Fernandes’in ancak kramponunu veririz” şeklinde yanıtladı.

‘KUPA İÇİN KALDI’

Camiada hayal kırıklığı yaratan Ronaldinho için ise, “Kalde firması çarşamba günü 3 milyon Euro’luk destek verdi. 1,5 milyon Euro da biz verdik. İkinci yıl için de 5 milyon teklif ettik. Ama Ronaldinho daha düşük paraya imza attı. Brezilya’daki Dünya Kupası’nda oynamak için göz önünde olmak istedi. Böyle bir tercih yaptı” dedi. Orman son olarak da bu transferde çalışmaları yürüten Ahmet Nur Çebi ile aralarının bozulduğu yönündeki iddiaları da “Böyle bir şey yok” diyerek yalanladı.

(Fanatik)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER