ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Aralık 2014 Salı 13:50

Orman: ‘Beşiktaşlılar bana ve arkadaşlarıma güvendiler’

Orman: Beşiktaşlılar bana ve arkadaşlarıma güvendiler

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Amacımız bu görevleri bıraktıktan sonra arkamızdan Beşiktaş’a ve Türk sporuna dünya standartlarında bir spor kompleksi armağan etmektir" dedi.


Beşiktaş Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Fikret Orman, Beşiktaş’ın her geçen gün hem sportif hem kurumsallık yönünde sağlam adımlarla en iyi olma yönünde hızla ilerlediğini belirtti. Orman, “Öncelikle bu zorlu süreçte, her ay bu gelişmelere yenilerini eklediğimizi görebilmek beni mutlu etmenin yanı sıra tüm Beşiktaşlılık duruşunu, birliğini ve ruhumuzu yakalamış olmamızı açıkça kanıtlıyor. Göstermiş olduğunuz tüm fedakarlık ve başarılar için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

"GÜCÜMÜZLE MABEDİMİZİ YAPIYORUZ"

"Zor günler geçirdik ama hepsi geride kaldı" diyen Başkan Orman, "Kendi gücümüzle mabedimizi yapıyoruz. Kasım ayında Vodafone Arena’daki ilk locamızın yapımını tamamladık ve BJK TV ekranlarından ilk görüntülerini sizlerle paylaştık. Yeni evimizdeki 147 locadan 122 tanesini sattık. 25 taneyi de önümüzdeki dönemde satarız. Taraftarlarımızın localara ve VIP koltuklara gösterdikleri ilgiden mutluyuz. Beşiktaşlılar bana ve arkadaşlarıma güvendiler. Onların desteği olmasa bunlar yapılmazdı. Amacımız bu görevleri bıraktıktan sonra arkamızdan Beşiktaş’a ve Türk sporuna dünya standartlarında bir spor kompleksi armağan etmektir” açıklamalarında bulundu.

“KULÜBÜMÜZ, BU PAKETLERDEN ÖNEMLİ BİR GELİR ELDE EDİYOR”

Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını imzaladıklarını ifade eden Fikret Orman, “Kulübümüz ve Vodafone Türkiye arasında imzalanan Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması kapsamında Beşiktaş taraftarına özel hazırlanan Vodafone KaraKartal’ın tanıtımını, Vodafone Arena’da yaptık. Beşiktaş ailesi olarak Vodafone Türkiye ile iş birliklerimiz büyümeye devam ediyor. Vodafone ürün ve servislerinin, taraftarlarımızla buluşacağı Vodafone KaraKartal taraftar paketi, alışılmış tarife tekliflerinden farklı olarak, Türkiye’de ilk kez, çok özel imkanların yanında çok özel deneyimlerin de kazanılabileceği bir mobil topluluk programı. Kulübümüz, bu paketlerden önemli bir gelir elde ediyor olacak. Tüm Beşiktaşlılar’ın, Vodafone KaraKartal paketlerine abone olarak kulüplerini desteklemelerini bekliyorum. Vodafone Türkiye’ye ise verdiği destek için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beşiktaş İntegral Forex takımının, savaşçı, hırslı ve yenilenen kadrosuyla her mücadele ettiği kulvarlarda kendilerini heyecanlandıran sonuçlar aldığını belirten Fikret Orman, basketbolcuların önümüzdeki süreçte de, Avrupa ve Türkiye’de birçok başarıya imza atacağına inandıklarını vurguladı.

”ENGELLİ SPORCULARIMIZIN ELDE ETTİĞİ BAŞARILARLA GURUR DUYUYORUZ”

Büyük kulüpler arasında bedensel engelliler şubesine sahip olan ilk kulübün Beşiktaş olduğunu hatırlatan Orman, "Onlarca sporcuya kucak açmanın onurunu yaşayan kulübümüz, engelli sporcularımızın elde ettiği başarılarla da gurur duymaktadır. Engelli sporcularımızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar, Beşiktaş RMK Marine Takımımıza başarılar dilerim. Yılın son ayının Beşiktaş ailesi için başarılı geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER