ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Mayıs 2013 Cuma 17:24

Orduspor Erkan Sözeri ile prensipte anlaştı!

Orduspor Erkan Sözeri ile prensipte anlaştı!

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, teknik direktör Erkan Sözeri ile prensipte anlaşmaya vardı.


Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Sözeri ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

Yeni teknik direktör ile Ordu'da son kez bir görüşme gerçekleştirileceğini ifade eden Türkmen, "Kendisi ile yapılan ön görüşme olumlu geçti. Bu akşam Ordu'ya gelecek hocayla son bir görüşme yapılacak ve sonrasında da inşallah kendisiyle anlaşacağız. Şu anlık 1 yıllığına anlaşma yapılacak ama inşallah hocamız başarılı olsun, kendisiyle uzun yıllar çalışmak isteriz" dedi.

Bazı oyuncularla yolların ayrıldığını anlatan Türkmen, şunları kaydetti:

"Hasan Kabze, Ali Çamdalı ile Fevzi Elmas'ın sözleşmeleri sona erdi. Nizamettin Çalışkan'ın sözleşmesini de karşılıklı olarak feshettik. Ayila Yussuf, Jaime Romero ile Atila Turan kiralık olarak bizde oynuyorlardı ve geri döndüler. Diğer oyuncularımızla sözleşmelerimiz devam ediyor. Yabancı oyuncuların bazıları ile devam edeceğiz. Barral ile Stancu'yu satmaya çalışıyoruz. Kaleci Saso Fornezzi ile yollarımız ayrılmadı. Öte yandan bir transfer listemiz var. Mevcut oyuncularla hukuk yoluyla ayrılmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki yılın da planı hazır. Orduspor, PTT 1. Lig'den bir an önce yukarı çıkmak için gereken neyse onu yapacak."

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER