ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Nisan 2014 Salı 20:40

Orduspor, Ankaraspor maçı hazırlıklarına başladı

Orduspor, Ankaraspor maçı hazırlıklarına başladı


PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında Ankaraspor ile yapacağı maçının hazırlıklarına başladı.
İstifa eden teknik direktör Erkan Sözeri'nin ardından yardımcı antrenör Sebahattin Albayrak yönetiminde, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'ndeki antrenman basına kapalı yapıldı.
Sahadaki teknik toplantının ardından başlayan antrenmanın, koşu ve ısınma hareketleri ile devam ettiği bildirildi. İki gruba ayrılan futbolcuların çift kale maçla antrenmanı tamamladıkları öğrenildi.
Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana sakatlığı süren Bilal Türkgüler'in dışında tüm oyuncular katıldı.
- Orduspor'da teknik direktör arayışı sürüyor
Öte yandan, mor-beyazlı ekipte istifa eden teknik direktör Erkan Sözeri'nin yerine yeni teknik direktör arayışları sürüyor.
Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Murat Gürsoy, yönetimdeki bazı arkadaşlarının yeni hoca arayışı içerisinde olduklarını belirterek, "İsim üzerinde karar kılındığında yeni hocamız kamuoyu ile paylaşılacaktır. Hedefimiz en kısa sürede takımın yeni hocasını bulmak. Bu doğrultuda başta basın sözcümüz Adem Türkmen yoğun çaba harcıyor" dedi.
Bu arada, Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Adem Türkmen'in bir dönem Orduspor'da görev yapan teknik direktör Metin Diyadin ile görüşmek üzere Ankara'ya gittiği öğrenildi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER