ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Ekim 2014 Çarşamba 21:05

Ölümü bekleyen sporcunun son arzusu

Ölümü bekleyen sporcunun son arzusu

Beyninde tümör bulunan ve ameliyatı imkansız olduğu için ölümü bekleyen NCAA oyuncusu Lauren Hill'in, "Ölmeden önce son bir kez maç oynamak istiyorum" arzusu yerine getirildi.


Beyninde tümör bulunan ve ameliyatı imkansız olduğu için ölümü bekleyen NCAA oyuncusu Lauren Hill'in, "Ölmeden önce son bir kez maç oynamak istiyorum" arzusu yerine getirildi. Takımının maç tarihi öne çekildi.

Basketfaul'un haberine göre; NCAA'in 3. lig takımlarından Mount Saint Joseph'te oynayan Lauren Hill'in yaşamı, beyninde tümör tespit edilmesiyle büyük bir drama dönüştü. Ameliyatı imkansız olduğu için ölümü beklemek zorunda olan 19 yaşındaki Hill, takım yöneticileriyle görüşerek, "Ölmeden önce son bir kez maç oynamak istiyorum" dedi. Mount Saint Joseph yetkilileri de NCAA yönetimiyle görüşerek, Hiram takımıyla oynayacakları karşılaşmayı, diğer maçlardan iki hafta önce, 2 Kasım'a aldırdı.

ABD basınına duygularını anlatan Lauren Hill, öleceğini bildiğini ve ölümden korkmadığını söylüyor ve "Benim asıl korkum yakınlarımın üzüntüsü" diyor.

Acı gerçeği öğrendikten sonra yaşamını değiştirmediğini ve yapmaktan hoşlandığı şeyleri yapmaya devam ettiğini ifade eden Hill, "Ölene kadar ölümü düşünmeden yaşayacağım." mesajını veriyor.

 

(Hürriyet)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER