ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Kasım 2014 Cumartesi 23:23

Okan Buruk: Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık

Okan Buruk: Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Beklemediğimiz mağlubiyetti, çok üzgünüz. Golün son dakikada gelmesi bizi daha da yaraladı." dedi.


Galatasaray karşısında son dakika golü ile alınan mağlubiyeti değerlendiren Okan Buruk, üzgün olduklarını dile getirdi. Beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Buruk, şunları kaydetti:
“Maça iyi başladık, ilk yarı genel anlamda maç bize bakıyordu. İkinci yarı 60. dakikadan sonra öne çıkarken zorlandık. Doğru hücumlarla öne doğru çıksaydık maçı kazanabilirdik. Rakibimizin son kozlarını oynamış olmaları, 2 forvete dönmeleri bizi zorladı. Beklemediğimiz mağlubiyetti, çok üzgünüz. Golün son dakikada gelmesi bizi daha da yaraladı. Çok büyük emek verdik. Bu emeğin karşılığını alamadık. Son dakikadaki faul pozisyonunda kesinlikle faul olduğuna inanmıyorum. Yardımcı hakem faul olmadığını söyledi ama yine de faul çalındı. Böyle ufak hatalar gelip kalemizde gol oluyor.”

HAMZA HAMZAOĞLU'NUN DOĞRU SEÇİM OLDUĞUNA İNANIYORUM

Buruk, Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın teknik direktörlüğe getirilmesine ilişkin, "Hamza hoca, Galatasaray'da beraber futbol oynadığım, yakından tanıdığım ve güvendiğim bir isim. Onun için hayırlısı olsun. Galatasaray için doğru seçim olduğuna inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER