ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Ekim 2014 Perşembe 17:26

Ödül ilk kez bir spor kulübüne gitti

Ödül ilk kez bir spor kulübüne gitti

Fenerbahçe Spor Kulübü, SAP Türkiye tarafından her sene verilen, iş ve teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan SAP Kalite Ödülü’ne layık görüldü.


SAP, kurumsal uygulama ve yazılım alanında global pazar lideri olarak tanınıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü, geçtiğimiz sene yaptığı SAP yatırımı ile tüm mali, finansal, insan kaynakları, bütçe ve yönetim raporlama sistemlerini, SAP’nin Global İş Ortağı itelligence danışmanlığında hayata geçirmişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Futbol A.Ş.’de 3 ay, diğer şirketlerde 4 ay olmak üzere, toplamda 7 ay süren ve pek çok ilk iş uygulamasını içinde barındıran SAP projesiyle, SAP Kalite Ödülleri’ne aday oldu. Yaklaşık 2 ay süren değerlendirmeler sonucunda “Hızlı Çözüm Kategorisinde” birinci olarak Altın Ödül’e layık görüldü.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kazandığı SAP Kalite Ödülü, 31 Ekim 2014 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde saat 14:30’da düzenlenecek olan SAP Forum’daki özel ödül töreniyle takdim edilecek.

SAP Kalite Ödülleri’nin bir sonraki aşamasında, ülke merkezlerinde birinciliğe layık görülen projeler, global ölçekte tanıtılacak ve değerlendirilecek. Fenerbahçe Spor Kulübü de iş ve teknoloji alanındaki bu önemli başarısını yurtdışında düzenlenecek etkinliklere taşıyacak. Bu ödül, SAP Kalite Ödülleri kapsamında, SAP’nin dünyada bir spor kulübüne verdiği ilk birincilik ödülü olma özelliği ile farklılaşıyor.

Genellikle iş dünyasındaki önemli şirketlerin kazanabildiği bu ödül Türk spor endüstrisi için de bir ilk olma özelliğini taşıyor.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER