ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 15:13

Niang futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyor

Niang futbolu Beşiktaşta bırakmak istiyor

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Katar'ın Al-Sadd takımından sezon sonuna kadar kiraladığı Mamadou Niang geleceği ile ilgili konuştu.


Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Katar'ın Al-Sadd takımından sezon sonuna kadar kiraladığı Mamadou Niang, Siyah Beyazlı takıma geldiği günden bu yana performansı ile beklentileri karşıladı. Beşiktaş forması ile çıktığı 7 maçta bir gol atmasına rağmen isteği ve çalışkanlığı ile teknik heyeti memnun eden Senegalli oyuncu, yeni sezonda da Siyah Beyazlı formayı giymek istiyor. 13 Ekim 1979 tarihinde doğan ve 33 yaşında olan Niang'ın Al-Sadd ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2015'de sona erecek.

Ancak Senegalli futbolcu yeniden Katar'da forma giymek istemediğini ve futbol hayatına Katar dışında devam etme niyetinde olduğunu ifade etmişti. 2015 yılına kadar aktif futbolculuk hayatına da devam etmek isteyen Niang, bu sürede Siyah-Beyazlı formayı giymek istiyor. Bu düşüncesini teknik heyet ve futbol komitesi ile paylaşan Niang için Beşiktaş yönetimi sezon sonunda Al-Sadd kulübü ile masaya oturacak. Yapılacak görüşmelerde ilk olarak Niang'ı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmaya çalışacak olan futbol komitesi, oyuncuyu yeniden kiralama teklifini de sunacak. Teknik direktör Samet Aybaba'nın da Niang'dan memnun olduğu ve sezon sonu için hazırlayacağı raporunda Senegalli futbolcunun kadroda tutulması yönünde görüş bildireceğini kaydedildi.

BURSASPOR MAÇINDA FORMA GİYEBİLME İHTİMALİ OLUŞTU

Öte yandan Beşiktaş'ın son oynadığı Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanarak oyundan çıkan Niang'ın sol uyluk arka adalesi kas zarında küçük bir alanda yırtık ve ödem tespit edilmişti. Sakatlığı sonrası iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Senegalli oyuncunun tedaviye olumlu cevap verdiği ve 8 Nisan Pazartesi günü oynanacak Bursaspor karşılaşmasına kadar hazır duruma gelme ihtimalinin bulunduğu belirtildi. 

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER