ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Temmuz 2014 Cumartesi 18:14

Neymar ameliyat olacak mı?

Neymar ameliyat olacak mı?

Brezilya'nın dünyaca ünlü futbolcusu Neymar turnuvayı kapattı.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kolombiya'yı 2-1 yenerek adını yarı finale yazdıran Brezilya'da, maç esnasında sakatlanan yıldız oyuncu Neymar, turnuvayı kapattı.

Brezilya Futbol Federasyonu sağlık ekibinden Rodrigo Lasmar, karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan bir pozisyonun ardından acı içinde yer kalan ve oyuna devam edemeyen Neymar'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yıldız oyuncun karşılaşmanın ardından Sao Carlos Hastanesi'ne kaldırıldığını belirten Lasmar, "Kontrollerde, Neymar'ın 3. omurunda kırık tespit edildi. İyileşme süreci diğerlerine oranla daha hızlı gerçekleşse de, önümüzdeki haftaya kadar sahalara dönmesinin imkanı yok" ifadelerini kullandı.

Neymar'ın ameliyata alınacak olmasına rağmen ciddi bir durumu olmadığını kaydeden Lasmar, "Yine de çok acı çekiyor ve iyileşmesi için hareket etmemesi gerekiyor. Birkaç hafta boyunca vücudunun daha az hareket etmesine yardımcı olacak özel bir koruma kemeri takacak" şeklinde görüşlerini aktardı.

Neymar'ın 2014 FIFA Dünya Kupası'nda kalan maçlarda oynayamayacak olması, takım arkadaşları tarafından da üzüntüyle karşılandı. Hulk, Neymar'ın yokluğunu sahada çok hissedeceklerini vurgulayarak, "Bu çok üzücü bir haber, kimse beklemiyordu" diye konuştu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER