ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Kasım 2014 Çarşamba 09:38

Nedeni belli oldu

Nedeni belli oldu

Dün akşam Galatasaray ve Borussia Dortmund arasında oynanan Şampiyonlar ligi maçında, Galatasaray'a attığı gol sonrasında Marco Reus'un gol sevincinin nedeni belli oldu.


Borussia Dortmund'un Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 4-1 yendiği maçın gol perdesini açan Marco Reus'un, ilginç sevinç hareketinin anlamı ortaya çıktı. Dortmund'un Alman yıldızı son 3 maçında da ağları sarsmayı başarırken Galatasaray karşılaşmasında da kilidi açan isim oldu ve takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Golden sonra eliyle ağzını ve burnunu kapatan Reus'un sevincinin anlamı, daha önce attığı gollerden sonra yaptığı hareketlerle bağlantılı olduğu anlaşıldı.

Sporx'in haberine göre, geçtiğimiz günlerde St. Pauli ve Bayern Münih karşılaşmalarında da rakip ağları sarsan Reus, bu maçlarda attığı gollerden sonra da gözlerini ve kulaklarını kapatmıştı.

Alman yıldızın son 3 golündeki sevinç hareketleri bir araya getirilince "3 Maymun" figürünün ortaya çıktığı görüldü. Alman yıldız Bayern Münih'e transfer iddialarının ardından böyle bir sevinç yaparak spekülasyonlara kulak asmadığını dile getirmiş oldu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER