ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Aralık 2012 Cuma 20:16

N'Diaye Bursa'da çok mutlu

NDiaye Bursada çok mutlu

Bursaspor'un Fransız Ümit Milli oyuncusu Alfred N'Diaye Bursaspor'da futbol oynadığı için çok mutlu olduğunu söyledi.


Tercüman aracılığı ile Bursaspor ile ilgili görüşlerini Bursaspor TV'ye açıklayan N'Diaye, taraftarların kendisi için açtıkları pankartların ve söyledikleri şarkıların maça daha iyi motive olmasını sağladığını söyledi.

Bursaspor için her maçta elinden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterdiğini belirten Alfred N'Diaye, "Fransızca ve futbolu bilen bir tercümanımız olduğu için Basser ile birlikte çok mutluyuz. Ben her maçta Bursaspor için elimden gelenin en iyisini yapmak için, tribünlere gelen herkesi mutlu etmek istiyorum. Özellikle benim için yapılan tezahüratlar daha fazla motive olmamı sağlıyor. Açılan pankartlar, söylenen şarkılara layık olabilmek için ben olağanüstü çaba ortaya koyuyorum" dedi.

“TÜRKİYE'Yİ SICAK ÜLKE BİLİYORDUM”

"Türkiye'ye gelirken stadyumlardaki müthiş tezahüratların övgüsünü duymuştum" diyen N'Diaye, "İlk maça çıktığımda yapılan tezahüratlar duyduklarımın doğru olduğunu gösterdi. Stadyumlar için ne umduysam hepsini gördüm. Beni şaşırtan olay ise Türkiye'de kış şartlarının olması ve karın yağmasıydı. Ben Türkiye'yi çok sıcak bir ülke olarak bekliyordum. Kışı görünce şaşırdım. Kış aylarından hiç hoşlanmam. Çünkü Nancy kentinde sürekli soğuk hava ve ağır kış şartları vardı" diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“YAYATURE HAYRANI”

İlk geldiğimde Ronaldinho'yu izlemekten zevk aldığımı söylemiştim. Ben defansif özelliği olan biriyim. En geriden topu alıp ileriye gitmek benim hoşuma gidiyor.

Futbol stili olarak örnek aldığım isim Patrick Riera. Riera daha önceydi, şimdi Yayature benim için dünyanın en iyi orta saha oyuncusudur. Milli takım için şuan verilmiş kararım yok. Fransa Ümit Milli Takım oyuncusuyum. Senagal orjinli olduğum için A Milli Takımda orayı da seçebilirim. Henüz bir karar vermedim. 

BATALLA İLE OYNAMAK “ZEVK VERİYOR”

"Arjantinli Pablo Batalla gerçekten müthiş bir oyuncu. Pablo'nun top ayağına geldiğinde ya asist yapar, ya da gol atar, Bizim işimiz topu ona verdikten sonra iyi bir pozisyon almaktır. Takımdaki hedeflerin büyük olması bizde gerginlik yaratmıyor. Aksine daha iyi oynamak için motive ediyor. Bursa'ya geldiğimde şampiyonluk görüntülerini izledim. Gerçekten inanılmazdı. Allah'tan bende bu şampiyonluğu ve coşkuyu yaşamak istedim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak heyecan verici. Burada elimizden gelenin çok fazlasını ortaya koymamız gerektiğini biliyorum. İnşallah bunu yaşarız."

“BURSA'YA HAYRAN”

"Bursa'da zamanımın büyük bölümünü kuzenim ve Vederson ile birlikte geçiriyorum. Korupark'a Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ha gidiyoruz. Bursa gerçekten çok güzel bir şehir. Burada olmaktan mutluyum. Gençlerbirliği ile bu sezon Kupss takımına gol attım. En çok beğendiğim golüm ise uzaktan sol ayakla Kupss'a atığım goldü. Ligin ikinci yarısında da güzel gollerim devem edecek."

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER