ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ekim 2013 Çarşamba 13:34

NBA'deki genel menajerler, "Heat" dedi

NBAdeki genel menajerler, "Heat" dedi

Takımların genel menajerleri (GM), NBA.com'un anketine göre 2013-2014 sezonunda yüzde 75,9 ihtinmalle Miami Heat'in şampiyon olacağını düşünüyor. Heatli James, yüzde 89,7 oranla GM'lerin en fazla


Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'ndeki (NBA) takımların genel menajerleri (GM), 30 Ekim'de başlayacak 2013-2014 sezonu öncesinde yapılan ankette, "Bu sezon hangi takım şampiyon olacak" sorusuna, "yüzde 75,9 ihtimalle Miami Heat" yanıtını verdi.

NBA'de mücadele eden 30 takımın, oyuncu sözleşmeleri ve transferlerinin başındaki isimler yani GM'leri, "12. geleneksel GM anketi" için NBA.com'un, takımlar, oyuncular, başantrenörler, taraftarlar ve transferlerle ilgili sorularını yanıtladı. Ankete göre, GM'lerin yüzde 75,9'u son iki sezonun şampiyonu Miami Heat'in bu sezondan şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu düşünüyor. Heat'i, yüzde 6,9'ar oranla geçen yılın NBA finalisti San Antonio Spurs ve Doğu Konferansı finalisti Indiana Pacers izliyor. Heat'in art arda şampiyonlukların da büyük rol oynayan son iki yılın en değerli oyuncusu (MVP) LeBron James, GM'lerin açık ara (yüzde 89,7) takımlarında görmek istediği basketbolcu seçildi.

James'i, yüzde 6,9 oyla Oklahoma City Thunderlı Kevin Durant ve yüzde 3,4 oyla Cleveland Cavalierslı Kyrie Irving takip etti. Batı Konferansı ekiplerinden Utah Jazz'da forma giyen milli basketbolcu Enes Kanter, Toronto Raptors'tan Jonas Valanciunas'ın en fazla oyu aldığı "en fazla çıkış yapması beklenen oyuncular" arasında yer aldı.

THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital forması altında mücadele eden Furkan Aldemir ile Fenerbahçe Ülker'de oynayan Bojan Bogdanovic, Linas Kleiza ve Bo McCalebb ise "NBA'de oynamayan en iyi basketbolcular" arasına girdi. 

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER