ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ekim 2014 Çarşamba 11:11

Müthiş sol bek Türk çıktı

Müthiş sol bek Türk çıktı

Türk futbolunun yeni yıldızı Ada'dan gelebilir... İngiltere'de 'Yeni Gareth Bale' olarak gösterilen 16 yaşındaki futbolcunun Türk olduğu ortaya çıktı.


West Ham United forması giyen yetenekli sol bekin Türkiye'ye dayanan kökenleri olduğu öne sürüldü. Oscar Borg'un büyükannesinin Türkiye doğumlu olduğu, bu yüzden Türkiye'de 'yerli' oyuncu statüsünde forma giyme ihtimali doğduğu iddia edildi. 

Daily Mail gazetesinin haberine göre, oyuncunun bu yönde bir hakkı bulunduğunun kesinleşmesi durumunda Türk kulüpleri kendisini kapmak için Ada'nın yolunu tutacak. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu transfer için girişimlerde bulunacağı dile getirildi. 

Manchester United da peşinde

Türk Milli Takımı için bile oynama ihtimali bulunduğu öne sürülen müthiş yetenek, dev kulüplerin takibinde bulunuyor. İngiliz futbolunun en önemli yıldız adayları arasında bulunan Borg'u Manchester United transfer etmek istese de bu planını bir süre erteledi.

Manchester yaz boyunca futbolcuyu denemiş ve 18 yaş altı takımıyla uzun süre idmanlara çıkartmıştı. Oyuncunun, genç futbolcuların durumunu düzenleyeb kanuna göre 220 bin sterlin karşılığında transfer edilebileceği belirtiliyor.

(Onur Dinçer/Skorer )

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER