ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Nisan 2013 Pazar 18:22

Mustafa Sayar: Çok mutluyum


49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nu lider tamamlayan Torku Şekersporlu bisikletçi Mustafa Sayar, Türkiye'de düzenlenen en büyük bisiklet turunu kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Ödül töreninin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mustafa Sayar, "Ülkemizde düzenlenen en büyük bisiklet organizasyonunu kazandık, çok mutluyum. Takım olarak müthiş bir iş başardık. Herkes bizi desteklemek için İstanbul'a gelmiş, hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok zor bir tur gerçekten. Ama biraz da etaplarda şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gerek gelen takımların sporcuları, gerek etapların grafikleri bize çok uygundu." ifadelerini kullandı.

Başarısındaki sırrın ne olduğu yönündeki soruya Sayar, "Ben yokuşcu bir sporcuyum. Özelliğime uygun iki etap vardı. O etaplarda daha önce antrenman da yaptım, yolları biliyordum, kendimden de emindim. Gelen takımlarda açıkçası çok üst seviyede yokuşçu sporcular yoktu. Çoğu sprinter ağırlıklı sporculardı. Bu da benim avantajıma oldu." cevabını verdi.

Geçen yıl Torku Şekerspor'dan Gabrovski ile ilgili sıkıntıların kendisiyle ilgili soruları arttırdığı yönündeki soru üzerine Sayar, "Gabrovski geride kalmış bir olay bizim için. O konuları kapattık biz açıkçası. Kendime güveniyorum bu konuda. Herhangi bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Bu sorularla ilgili fazla cevap da vermek istemiyorum. Daha henüz hiçbir şey belli olmadığı halde bu tür suçlamalar ve sorular soruluyor olması hiç hoş değil benim için." şeklinde konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER