ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Aralık 2014 Salı 19:46

Mustafa Kaplan: Maçın hakkı beraberlikti

Mustafa Kaplan: Maçın hakkı beraberlikti

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ilk haftasında İstanbul Başakşehir'e 3 - 2 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Kaplan, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.


Mustafa Kaplan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, üzgün olduklarını belirtti. Kazanabileceklerini dile getiren Mustafa Kaplan, "Umut'la kaçırdığımız bir pozisyon vardı, yediğimiz golden önce. Maçın geneline baktığımızda iyi oynayan bir Ankaragücü vardı. Başakşehir'den daha iyiydik bana göre. Ama biz genç ve transfer yasağı olan bir kulübüz. Dar bir kadromuz var. Başakşehir'i kutluyorum. A Spor'a teşekkür ediyorum. Türk futboluna böyle bir imkan sundular. Abdullah Avcı ve ekibini de kutluyorum. İlk maçta 3 puan aldılar. Maçın hakkı beraberlikti ama kısmet şansızlık son dakikada attıkları golle mağlup olduk. Keşke berabere bitseydi bizim çocuklar adına moral olurdu." ifadelerini kullandı.

Kendi liglerinde sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Mustafa Kaplan, "Camianın kenetlenerek Ankaragücü'nü bir yerlere getirmeleri lazım. Biz takım olarak ligimizde güzel işler yapmak istiyoruz ama kupada da gittiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER