ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Haziran 2013 Pazartesi 17:17

Muratlı Borçka Bisiklet Yol Yarışı yapıldı

Muratlı Borçka Bisiklet Yol Yarışı yapıldı


Bisiklet Federasyonu Artvin İl Temsilciliği'nin 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Kurumumuz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Borçka Gençlik ve Spor Kulübü'nün ilçede ilk kez birlikte düzenlenmiş oldukları, Ana sponsorluğunu Çaykur Genel Müdürlüğü'nün yaptığı 20 Km. mesafeli “Muratlı – Borçka Bisiklet Yol Yarışı” düzenlendi.

6 ayrı kategoride gerçekleşen yarışmaya il içinden ve il dışından toplam 32 yarışmacı katıldı. Yarışma sonucunda dereceye giren sporcular Kupa ve Madalya nın yanı sıra derecesine göre tam, yarım, çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Düzenlenen 'Muratlı – Borçka Bisiklet Yol Yarışı'na il dışından gelen “Spor Dostluk ve Kardeşliktir” ruhuyla pedal çeviren sporcular dereceye girebilmek için iki teker üzerinde kıyasıya yarıştılar. Yarışma sonrası yapılan ödül töreninde açılış konuşması yapan Borçka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Nuri Peker, “Öncelikle düzenlenen yarışa il dışından gelip, ilçemizin güzel doğa manzarası içerisinde 'Spor Dostluk ve Kardeşliktir' ruhuyla pedal çeviren sporcularımıza iştiraklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonra katılacakları yarışlarda başarılar diliyoruz.” dedi.

Peker, bu yarışın düzenlenmesinde katkıları bulunanlara tek tek teşekkür ederek bisiklet yarışına sponsorluk desteği sağlayan Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne ayrıca teşekkürlerini sundu. Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim ise yapılan bu organizasyondan memnun olduğunu ifade ederek bir daha yapılacak olan bu tür büyük yarışmalarda ilimizden daha fazla sporcunun katılması temennisinde bulundu.

Konuşmalar ardından ödül törenine geçildi. Dereceye giren sporculara, İlçe Garnizon Komutanı Muhammed Yavuzyılmaz, İlçe Belediye Başkan Vekili Nusret Yıldız, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Borçka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Nuri Peker, İl Spor Şube Müdürü Uğur Beyazkaya, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Adına Muratlı Çay Fabrikası Personel Şube Müdürü Erdal Tohumcu, Borçka Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hamit Kurt sporculara ödüllerini takdim etti.

Bisiklet yarışı organizasyonuna katkı sağlayan kurumlara Tertip Komitesi tarafından plaket takdim edildi.

Kıyasıya pedal çeviren 32 sporcudan dereceye giren isimler şunlar;
13 – 17 Yaş Grubu Genç Erkekler Kategorisi'nde; 1. Emre Kör, 2. Özer Yenigün
18- 30 Yaş Grubu Elit Sporcular Kategorisi'nde; 1. Osman Usta, 2. Okan Maraba
31 – 40 Yaş Grubu Mastır Erkekler Kategorisi'nde; 1. Halil Emre, 2. Erkan Akçelik, 3. Ömer Yumak
41 – 50 Yaş Grubu Mastır Erkekler Kategorisi'nde; 1. Tarkan Kalaycıoğlu, 2. Mumtaz Öztürk, 3. Mustafa Sadıkoğlu
18 – 39 Yaş arası Serbest Bayan Kategorisi'nde; 1. Nagehan Bayraktar, 2. Kübra Tosun, 3. Gülten Arslan
18 – 39 Yaş arası Serbest Erkek Kategorisi'nde; 1. Ahmet Ölmez, 2. Ramiz Şimşek, 3. Mustafa Sadıkoğlu.

















KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER