ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mayıs 2014 Salı 12:35

Müjdeyi verdi: 2015'te Fenerbahçe olacak mı?

Müjdeyi verdi: 2015te Fenerbahçe olacak mı?

Fenerbaçe'nin yönetim kurulu üyelerinden Ömer Temelli müjdeyi verdi: FIFA 2015'te Fenerbahçe de olacak!


Futbol severlerin en çok oynadığı futbol oyunu serisi Fifa'nın yeni oyunu olacak olan Fifa 2015'te yer alacak takımlar ile ilgili bir bilgi yayınlandı.

Bir süredir TFF'nin aldığı bir doğrultusunda bu tarz isim hakkı ile ilgili konularda tüm takımlar ile tek tek konuşulmalı ve isim haklarının tek tek alınması gerektiğini belirtmişti. Bu karar sonrasında EA Games firması Türkiye Ligini Fifa 2014'te kullanmamıştı.

Bunun yerine isim haklarını alabildiği tek takım olan Galatasaray 'ı Rest Of World kısmına eklemişti. Bu konuda EA Games'e hak vermemek elde değil. Neticede tüm takımlar ile tek tek görüşmek gerçekten zaman alacak bir durum. Üstelik Türkiye Ligi çok yüksek bir popülariteye sahip değil.

TFF'nin bu kararı nedeni ile EA Games isim haklarını almak istediği Türkiye ligi takımları ile teker teker konuşması gerekiyordu ve Fifa 2014'te sadece Galatasaray yer almıştı.

Ancak Fifa 2015'te Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe de yer alacak. Fenerbahçe'nin yönetim kurulu üyelerinden biri olan Ömer Temelli bir süredir EA Games ile isim hakları konusunda görüştüklerinden bahsetmişti.

Twitter üzerinden Ömer Temelli'ye sorulan "Fifa 2015'te Fenerbahçe olacak mı?" sorusuna Ömer Temelli net bir şekilde "evet" cevabını verdi. Böylelikle Fifa 2015'te Fenerbahçe'nin de yer alması kesinleşti.

(WebTekno) 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER