ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 00:05

Mourinho'nun talimatıyla kart gördüler!

Mourinhonun talimatıyla kart gördüler!

Real Madrid'in Galatasaray'ı konuk ettiği Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında tartışılacak anlar yaşandı.


Jose Mourinho, takımının üç farklı üstünlüğü ele geçirmesinin ardından ceza sınırındaki oyuncularına kart görmeleri yönünde uyarılarda bulundu. Xabi Alonso ile Sergio Ramos, karşılaşmanın son bölümlerinde üst üste gördükleri kartların ardından cezalı duruma düştüler

İLGİNÇ TESADÜF! ALANSO VE RAMOS...

Essien'in Amrabat'a yaptığı faulde hakeme itiraz eden Xabi Alonso ile maçın son dakikalarında ise Eboue'ye yapılan faulun ardından düdükten sonra topa vuran Sergio Ramos, TT Arena'da oynanacak rövanşta forma giyemeyecek.

2010-2011 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Ajax'ı 4-0 yenen Real Madrid'de Sergio Ramos ve Xabi Alonso'nun iki sarı kart sonucu kırmızı kartla oyundan atılmalarının arkasında teknik direktör Jose Mourinho'nun talimatının olduğunu öne sürülmüştü.

Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi olarak çıkmayı garantileyen Real Madrid şimdiden bir üst turu düşünürken, teknik direktör Mourinho sarı kart problemi olan Sergio Ramos ve Xabi Alonso'ya "kendinizi oyundan attırın" talimatı vererek, bu futbolcularının durumunu riske atmak istememiş, Ramos ve Xabi Alonso, Auxerre'ye karşı Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak son grup maçında kırmızı kart cezalısı olduklarından forma giyememişti.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER